KringloopJaren heb ik een stoeltje gehad zoals het middelste, toen het niet geschikt meer was om in te zitten heeft het nog een tijd als plantentafel dienst gedaan. Ik stond dan ook al lang ingeschreven bij de kringloopwinkel in Zierikzee, voor als er weer eens zoiets zou zijn. En jawel, vorige week was er eentje en een paar dagen later nog twee! Joke heeft ze voor me opgehaald, haar dochter heeft samen met haar vriend de kringloopwinkel, en vanmorgen heeft Wim ze gebracht. Eentje kreeg ik er zelfs van Joke nog voor mijn verjaardag. Leuk zijn ze hè en ze zitten ook zo lekker, ik ben gek op rotan! 
Op de kleinste zit een ijzeren merkje, misschien zegt dat iemand iets:Sinds vanmorgen zijn we ook de enige eigenaar van de kloofmachine. Cor is zelfs zijn deel van het hout aan het verkopen nu hij geen houtkachel meer heeft (die is in het huis blijven staan), dus als iemand nog interesse heeft....wij hebben voorlopig genoeg.


Ria Donderdag 24 Augustus 2006 at 10:58 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.