De achtste van de achtste

Hier had ik het er over en hier, we hebben het er elk jaar wel even over en als de één het niet doet, begint de ander wel met, "weet je welke datum het is vandaag?" We gaan zo lekker een pizzaatje eten en proosten op ons 43 jarig verkeringsjubileum. 8-8-1963 zullen we niet snel vergeten ;)

Update:




We hebben gezellig gegeten bij Leonardo's en een afzakkertje bij Salud genomen en ondertussen kwamen we er achter dat de achtste van de achtste ook onze verlovingsdatum is, dat vieren we dus nooit. Verloven stelt niets voor en trouwen eigenlijk ook niet. Joop heeft zijn ring na een paar maanden al uitgedaan vanwege zijn werk en ik een paar jaar geleden, omdat ik hem zat was, ik ben toch meer een zilver mens. Die eerste datum blijft toch het belangrijkst voor ons.

Verder nog even een belangrijke mededeling voor familie en vrienden.
Eind dit jaar zijn we 40 jaar getrouwd en volgend jaar word ik zestig, we hebben bedacht dat we dat maar in één keer moeten vieren en wel op mijn volgende verjaardag 14-07-2007 (op een zaterdag, dus dat is ook al makkelijk). Hoe we het in gaan vullen zien we nog wel, maar leg de datum alvast maar vast.


Ria Dinsdag 08 Augustus 2006 at 10:26 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.