Pizza met wezliHet is gelukt! De foto minder maar dat maakt niet uit, ik ben niet mooi en hij is niet lelijk, dus een beetje camouflage is wel terecht. De pizza was heerlijk zoals altijd. Daarna zijn we nog even naar de Surf Inn geweest en ook daar was het gezellig. Serge was jarig om twaalf uur, we hebben gezongen en een gratiis afzakkertje gekregen. Wezli was moe van de rit, wat wil je, om twaalf uur vertrokken uit Arnhem en om zes uur hier, hij had er een rondje Nederland van gemaakt...
Eenmaal weer thuis wilde hij gelijk naar de caravan en Simba nog even naar buiten, als ze dan terug komt krijgt ze altijd nog iets lekkers voor ze gaat slapen, dus ik doe de kelderkast open en stap naar binnen, bovenop een muis.......!!!!!! Gadver!!!!! Ik vind het zulke enge beesten, ben er nog schor van, maar ik leef nog, die muis ook nog wel denk ik, ik heb hem daarna niet meer gezien.

Morgen gaan we mijn rondje wandelen en even naar het strand is het plan.
Wezli (Machiel) is vrolijker dan ik me had voorgesteld, het is een aardig mens (maar dat wist ik al).


Ria Zondag 14 Mei 2006 at 10:40 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.