SpelletjesDeze kauw speelde een spelletje met Belle vanmiddag, honderden meters heeft ze er achteraan gehold, laag vliegen even zitten tot ze vlakbij was en weer opvliegen, leuk om te zien. Zulke dingen doet Simba nooit, die sjokt maar wat en af en toe moet ik roepen dat ze een beetje tempo moet maken, meestal moet ik dan een zin maken met "strakjes" of "autootje", "Ina" wil ook nog weleens helpen, de laatste dagen is het weer raak, gedoe altijd met die vrouwen, die hebben altijd maar buien. De laatste paar dagen worden er ook weer oude botten opgegraven, die schijnen dan nog best te smaken. Simba weet natuurlijk waar ze liggen, die kluift dan eerst tot ze geen pap meer kan zeggen, daarna mag Belle even, "het grote bottenspel" hebben we het genoemd. 
Joop is vanavond weer naar zijn cursus Nepalees, hij heeft het er druk mee en af en toe krijg ik iets te horen, ik onthoud het alleen niet zo goed, "ali ali" is "een beetje", dat kan ik onthouden omdat mijn moeder zo heette. 
Ik heb net nog even zitten fröbelen, morgenochtend maak ik wel een foto, dat gaat 's avonds niet zo goed, 't is gewoon weer zo'n masker, zoals ik er al zoveel gemaakt heb, ik moet binnenkort maar weer eens iets anders verzinnen....
Update: Fröbel staat erop.
<<<-------------------------<<<

Ria Dinsdag 31 Januari 2006 at 11:38 am | ΒΆ | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.