Even wegWe waren even een nachtje in Zoeterwoude Rijndijk om Ina nog te feliciteren met haar verjaardag van afgelopen week, want dat konden we toch niet ongemerkt voorbij laten gaan natuurlijk. We hebben heerlijk gegourmet gisteravond, dikke sigaren gerookt, whiskey gedronken, Sinterklaasliedjes gezongen en onze schoen gezet, het was dus weer erg gezellig en zelfs Sinterklaas had het gehoord want vanmorgen zat er een letter in alle schoenen en voor Simba een dikke stok. Vanmiddag een rondje door een bos gelopen daar, waarbij Joop nog onderuit ging en zijn scheenbeen openhaalde aan een steiger.

En nu zijn we weer thuis, even uitblazen en bijkomen, om zo meteen weer met Elly en Cor aan de pizza te gaan....we hebben nog een bonus tegoed vanwege het oppassen 

Update: 
Het is geen pizza geworden, maar een etentje bij Westenwind, daar hadden we nog nooit gegeten, dus dat moest er ook een keer van komen, 't was heerlijk en heel gezellig.


Ria Zondag 20 November 2005 at 8:44 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.