Dag zaterdag

Veel te laat naar bed gegaan gisteravond, dus vanmorgen ook weer een gat in de dag geslapen, erg hoor, de dag is zodoende voorbij voordat je er erg in hebt. Lang opblijven en wijntjes slobberen is leuk en gezellig (Miriam kwam ook nog even aanwippen), maar ik vind het dan ook altijd wel weer zonde van de dag. Een mens zou gewoon na een uurtje of vijf plat helemaal uitgerust en weer fris moeten zijn, sommige mensen kunnen dat, ik niet. Joop ook niet, dus daar heb ik ook niets aan, die blijft gewoon liggen ronken tot ik er uit ga en aan de ochtendhandelingen begin. Koffie apparaat aanzetten, krantje halen, honingstalletje aan de straat zetten, koffie maken en dan met krant en koffie op de bank verder wakker worden. Vanmorgen hadden we er een croissantje van de camping bij, die heeft Joop gehaald, omdat we dat gisteravond op bed al afgesproken hadden.
Gewandeld en boodschappen in het dorp gedaan en daarna nog een beetje alg uit de vijver gevist, hij ziet er al een stuk beter uit. Ik ga gewoon maar iedere dag een tijdje staan vissen, dan moet het toch een keer goedkomen.
Net toen ik spaghetti wilde gaan maken kwamen Elly en Cor met een zak warme kippenboutjes, die hebben we nog lekker buiten in de zon op kunnen eten, een wijntje en een olijfje erbij, jummie! Voor de rest snaaien we nog maar wat, ik ga nu niet meer koken natuurlijk.


Ria Zaterdag 04 Juni 2005 at 08:58 am | ΒΆ | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.