Borsten enzo

Vanmorgen om negen uur moest ik al in Zierikzee zijn voor het bevolkingsonderzoek, dat is vroeg voor mij, want normaal gesproken lig ik dan nog lekker in mijn bedje.
Ik moet nu ook eerlijk bekennen dat ik een gebrek heb, ik kan namelijk geen wekker zetten dat doet Joop altijd en ik heb me daar nog nooit in verdiept, ik kan het wel.... denk ik..... als ik me erin ga verdiepen, maar dat is me dan net weer teveel moeite, ik ga er dan maar vanuit dat ik toch wel op tijd wakker ben.
Dat neemt niet weg, dat je dan toch een beetje onrustig gaat slapen, want stel je voor dat je echt niet op tijd wakker wordt. 
Al met al kwam ik dus helemaal niet in slaap en heb maar liggen draaien en keren, tot het ineens half zeven was. Nog een uurtje gedraaid en toen maar eruit.
Het was weer erg gezellig in de bus en de borsten zijn weer geplet, gelukkig trekt het ook gelijk weer bij en nu maar weer hopen dat ze niks vinden.
Boodschappen gedaan en gewandeld en daarna de kozijnen geschilderd die ik nog moest doen, het blauw dan, wit kom ik tekort, dat moet ik eerst nog bijbestellen, had ik natuurlijk ook allang kunnen doen.
Maar ik ben alweer een stapje verder. 
Daarna heb ik een schuttinkje gevlochten van eigengesnoeide wilgentenen.
Eerst een paar palen in de grond geslagen en daarna de takken erdoor gevlochten die ik al een paar jaar te staan had bij de hondenkennel.
Het verhaal erachter is dit:
We hadden het plan opgevat om de veranda uit te breiden tot aan het eind van het terras, er zou dus een afdak komen met daarin wel twee lichtkoepels, maar toen ik vanmiddag thuiskwam van het wandelen scheen de zon zo heerlijk in de kamer, dat ik dacht "we lijken wel gek".
Voor die twee of drie keer per jaar dat je dan misschien lekker droog zit en nog niet eens uit de wind, terwijl wel de hele winter de zon in je kamer schijnt, ik was gelijk genezen.
Vandaar dat ik voor het uit de wind zitten daar maar een schuttinkje gevlochten heb.
Ik was er net mee klaar toen Ina belde met de vraag waar ik zin in had, dat was niet moeilijk want ik stikte van de dorst "biertje" was dus mijn antwoord. Bleek dat ze alweer hier was om te studeren.
We hebben gezellig samen gegeten bij het kacheltje, want ik had zoveel afvaltroep dat ik dat maar had aangestoken. Cor kwam ook nog even langs om tegels te brengen, weer voor een ander afdak.
Al met al een gezellig en productief dagje met heerlijk weer.
Joop doet morgen de laatste etappe en komt dan weer naar huis, hij zal morgenavond in Goes aankomen waar ik hem dan op ga halen.


Ria Woensdag 29 September 2004 at 5:19 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.