Gepeuter

Vooral regen vandaag, maar toch pakte ik de droge momenten net op tijd. Vanmorgen een droog rondje op de laatste meters na. Joop ging niet mee want er kwam regen, maar dat viel dus mee.

Tussendoor peuterde ik vooral. Het wordt kouder de verwarming staat lager, dus ik inspecteerde mijn truien eens. Soms komt er ineens weer een tevoorschijn die je jaren niet gedragen hebt, maar die heb ik nog niet ontdekt.

Wel had ik twee truien waar ik een R in geborduurd had. Vroeger raakte ik weleens truien kwijt... die R's heb ik er vanmiddag uitgepeuterd, dat was nog een heel karwei, maar nu heb ik wel twee nieuwe truien ineens. Mooie zelfgebreide truien die blijven lang goed.

Daarna klaarde het ineens op en omdat de bananen vanmorgen ook al op waren wandelde ik nog even naar Brouw. Dat was heerlijk en omdat het al laat was hapte ik ook nog even een harinkje, want honger moeten we niet hebben.

Net als vanmorgen moest ik toch op het eind nog even flink doorstappen om niet nat te worden, dat lukte!

Ria Maandag 26 September 2022 at 8:11 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Soms moet je een beetje geluk hebben met et weer. Hier was het vandaag voor het grootste gedeelte toch wel droog.

Sjoerd, (URL) - 26-09-’22 21:13
Renesmurf

Hier was het tussen de buien door droog, maar vaak was dat niet. En ik eet elke werkdag een banaan.

Renesmurf, (URL) - 26-09-’22 22:31
Jan K. alias Afanja

Het is hier de afgelopen dagen vooral grijs geweest. De hoeveelheid regen is niet indrukwekkend, maar van die miezerige buitjes word je na een tijdje minstens even nat als van een flinke bui.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-09-’22 17:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.