Kaal en versleten

Het was spannend vanmorgen en ja hoor, we regenden nat. Het waaide ook nog eens behoorlijk dus dan is het best onaangenaam. 

Joop ging zodoende vanmiddag niet mee, want de buien dreven af en aan, maar ik waagde het er weer op en ja hoor ik was nog maar een paar honderd meter onderweg en daar was de eerste al, dat was even doorbijten, maar daarachter was het alweer blauw.

Even daarvoor had de zon nog volop geschenen, ik had zelfs nog een wasje gedroogd buiten aan de lijn, maar dat had ik gelukkig al naar binnen gehaald.

Een klein rondje want na een kilometer of twee was daar de tweede bui nog net een beetje harder, maar er waren struikjes waaronder ik weg kon kruipen.

En kijk mijn oude vertrouwde jas doet weer dienst, verschoten en met versleten naden en lang niet meer zo waterdicht, maar een o zo fijne jas. Ik had al zo vaak gezocht en niet gevonden, maar vandaag is het me gelukt! Ik wilde per se weer een zwarte ook al verschieten die nogal, maar dat doen andere kleuren ook en ik geloof dat het me gelukt is op een Duitse site.

Nu maar hopen dat het goed gaat dan heb ik tenminste weer een fijne fatsoenlijke jas voor boodschappen, begrafenissen en partijen, en wandelingen natuurlijk, maar daar is de oude ook nog goed genoeg voor :-D

Ria Zaterdag 17 September 2022 at 6:57 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Renesmurf

Hier plensde het zo af en toe, tussen de buien door, morgen nog zo`n dag en dan zal het hopelijk beter gaan.

Renesmurf, (URL) - 17-09-’22 22:16
Sjoerd

Hier was het niet veel beter, er is aardig wat uitgevallen. Het was niet lang normaal, maar kort en heel veel water

Sjoerd, (URL) - 18-09-’22 07:31
Jan K. alias Afanja

Toen ik mopperde over de hitte en de droogte bedoelde ik zeker niet te zeggen dat ik dit weer liever heb. Afgelopen week was het hier echt lekker met temperaturen zo rond de 20 graden. Gisteren bleef het kwik hier steken bij 12,7°C. Brrrrr ….

Jan K. alias Afanja, (URL) - 18-09-’22 11:16
ria

Dat vind ik ook Jan, gelijk weer van dat overdreven gedoe de andere kant op.

ria, (URL) - 18-09-’22 21:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.