Niets is zeker

Vanmorgen deed ik een rondje richting Brouwershaven voordat het te warm werd, ik ben er net als Jan helemaal klaar mee en van tekenen komt ook al niets, ik heb geen rust.

Na dat rondje is er dan koffie en ontbijt en nieuws en nog meer koffie en andere dingen die even moeten en tussendoor loopt de temperatuur alweer op. Al moet ik zeggen dat het vandaag wel meeviel er was af en toe bewolking en dat scheelt echt een jas...

Daarna moesten er alweer boodschappen gedaan worden, het schip met geld was binnen, dus dan kunnen de voorraden weer aangevuld, voordat alles weer duurder wordt, niets is meer zeker.

Ik verwisselde de expostie-vlag weer voor de 'gewone' huisvlag en haalde het papier van de deur, de kans is verkeken, volgend jaar misschien weer, maar ik denk haast van niet. 

Een paar bekenden keken even, natuurlijk staan ze ook overal op het www., want ik vind het erg leuk om ze te laten zien. De meeste vind ik zelf erg leuk, ik ben er trots op en in het echt zijn ze nu eenmaal echt mooier.

Komende winter misschien wat nieuwe lijsten aanschaffen, zo jammer dat die centenman maar één keer per maand voorbij komt en dan nu met onzekere tijden voor de deur, niemand weet toch waar we aan toe zijn...

Ria Dinsdag 23 Augustus 2022 at 6:43 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Jan K. alias Afanja

Het was mij hier vandaag ook weer te warm met ruim 27 graden. We zullen nog even een paar dagen vol moeten houden, Ria, vanaf vrijdag lijken we echt voor langere tijd naar meer normale temperaturen te gaan.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-08-’22 21:08
Renesmurf

De rijken worden almaar rijker, dus geld is er wel. Op naar de volgende prik, misschien dat je je dan beter voelt.

Renesmurf, (URL) - 23-08-’22 22:26
Sjoerd

Niet zo somber Ria, geniet van het leven zo lang als het nog kan…

Sjoerd, (URL) - 24-08-’22 07:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.