Kwiet

Eindelijk vandaag weer een fijn rondje van 8km kunnen wandelen. Het zweet droop wel uit mijn haar maar verder was het best lekker, er was wat wind  en meestal geen zon.

Erg fotogeniek lag de polder er niet bij, een dorre droge boel, slappe 'peeblaren'en bruine aardappelplanten, van foto's maken kwam dus niets, want zonder zon lijkt alles nog een graadje erger. Wel een vrolijk bloempje.

En druk pratende boerenknechten die aan het schoffelen waren, ik kon ze niet verstaan, maar dat is al lang zo. Daar hebben we Polen voor tegenwoordig, maar waar zijn toch al die mensen gebleven die voor Corona al het andere werk deden?

Ria Dinsdag 16 Augustus 2022 at 6:49 pm | | Standaard

vier reacties

Renesmurf

Het blijft maar broeierig heet, ik ben nog aan het bijkomen van de vakantie, de tijd vliegt.

Renesmurf, (URL) - 16-08-’22 22:14
Sjoerd

Dat laatste vraag ik me ook echt af. Als je een beun zoekt staat er ook al een buitenlander aan je deur.

Sjoerd, (URL) - 17-08-’22 07:12
Ellen

Ik snap ook niets van die personeels tekorten. Vroeg pas op de markt bij een groentekraam aan de verkoopster of het Nederlandse tuinbonen waren. Zij verstond mij niet, moest een collega bij komen. Dus ook verkoopster uit het buitenland.

Ellen, - 17-08-’22 10:12
ria

@Ellen Raar hè, nu zijn er wel veel en het is prima dat ze werken maar er is zoveel vraag nog. Wat de groente betreft kijk ik ook altijd naar waar het vandaan komt en verpakt in plastic koop ik het ook niet meer.

ria, (URL) - 17-08-’22 10:27
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.