Dreiging

We waren vanmorgen weer even bij de oogarts voor Joop. Het is zoals het is, niets aan te doen, maar hij wordt niet blind.... (zeggen ze steeds). Zijn andere oog begint ook al wat afwijkingen te vertonen, maar zoals het nu is wordt hij gewoon nog goedgekeurd voor zijn rijbewijs. Over een half jaar terugkomen.

De lucht zag er behoorlijk dreigend uit, daar kon ik tijdens het wachten van genieten en op de terugweg was het ook mooi, ik had wel een paar keer meer willen stoppen maar Joop zat naast me en die is nu eenmaal meer van het opschieten.

We hadden het ook nog even over de nieuwe boosterprik die eraan zit te komen. Joop heeft al vier prikken gehad en kan niet wachten op de vijfde. Ik drie en ik denk dat ik deze ook oversla.

Hoe staat dat bij jullie en eventuele partners ervoor?

Ria Vrijdag 05 Augustus 2022 at 6:02 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vier reacties

Dhyan

Ik heb er ook drie gehad en daar laat ik het bij. We kennen meerdere mensen die alle inentingen hebben gehad en desondanks hartstikke ziek werden en nog altijd naweeën van het virus ondervinden.

Dhyan, - 05-08-’22 22:13
Sjoerd

Wij gaan er voor…

Sjoerd, (URL) - 06-08-’22 07:48
John

Wij gaan beide niet voor de nieuwe prik die er aan zit te komen. We hebben er beide 3 gehad, en Heidi had al een oprope voor een vierde gehad maar die heeft ze ook niet gehaald.

John, (URL) - 06-08-’22 08:10
Jan K. alias Afanja

Ik ben er nog niet uit of ik hem haal of niet.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-08-’22 09:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.