Kukeleku

Hoewel ze anders voorspeld hadden, bleef het de hele dag buiig. Vanmorgen regende ik nat, maar dat voelde heerlijk, een soort frisse zomerse buitendouche. Het deed me aan Scharendijke denken waar ik ook weleens in de regen onder de buitendouche stond, heerlijk! Alleen nu was ik vergeten mijn kleren uit te doen... het had best gekund want ik kwam niemand tegen. (het is wel heel raar om te zien dat ik datzelfde bankje van de foto nog steeds heb al staat het nu wel op instorten, of zou het toch intussen een andere zijn? Ik heb geen idee, maar 15 jaar is toch wel lang voor zo'n goedkoop stukje hout.)

Ik rommelde wat met het een en het ander een mens kan het best druk hebben met eigenlijk niets en eind van de middag liep ik nog even om een bloemkooltje bij Eveline, die zijn echt zo lekker nu daar. Het is ook al op samen met een kakelverse komkommer. Onderweg kwam zelfs de zon nog even tevoorschijn

Ria Donderdag 07 Juli 2022 at 7:21 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

zeven reacties

ria

Zo raar ook dat vier van de reageerders op de post van de buitendouche link inmiddels overleden zijn….

ria, (URL) - 07-07-’22 20:04
Renesmurf

Een dag is zo voorbij! En inderdaad, best gek, dat als wij dood zijn dat er dan toch nog mensen zijn die ons lezen. En wij kunnen nu al van andere overledenen lezen.

Renesmurf, (URL) - 07-07-’22 21:24
hanscke

Ik kan de foto van de buitendouche via de link niet zien. Gelukkig leef ik nog wel. Ben ik blij mee

hanscke, (URL) - 07-07-’22 21:39
Sjoerd

Oeps, toen reageerde ik nog onder mijn V@nM@n account.

Sjoerd, (URL) - 08-07-’22 08:04
John

Ik had daar niet gereageerd zo te zien maar ik leef ook nog. Een buitendouche is natuurlijk heerlijk. Net als zwemmen in zee ook heerlijk is.

John, (URL) - 08-07-’22 08:22
John

Oh, ik reageerde daar nog onder redstar zie ik nu.

John, (URL) - 08-07-’22 08:24
Jan K. alias Afanja

Dat was zo te zien nog voor de tij dat ik je blog volgde.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 08-07-’22 11:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.