Bankhangen

Vrijdag begon ik ermee en vanmorgen was hij klaar, tenminste nog niet helemaal, bij dit soort weet ik het soms niet goed. Ik was er gewoon stijf van vanmorgen, best inspannend hoor, dat kleuren.

Vrijdag bestelde ik nog wat kleurtjes, die zijn ook alweer € 0.12 per potlood duurder geworden en kosten nu gewoon € 3.00 p.st. ik bestel er dan minstens 34 anders komen er extra potloden aan verzendkosten bij en pas boven de € 100 is het gratis, vandaar. Rare toestand hoor al die plotselinge prijsverhogingen.

Ik heb vooral bank gehangen, dat doe ik eigenlijk nooit en ik vind er ook niets aan maar ik was moe en speelde Wordfeud met een paar vaste spelers, zij hingen ook bank denk ik.

Ria Maandag 06 Juni 2022 at 6:41 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Ik weet niet welk merk je gebruikt, maar ik betaal altijd maar heel weinig aan verzendkosten. Als het in een briefpakketje meestal maar tussen de twee en vijf euro.

Sjoerd, (URL) - 06-06-’22 22:17
ria

Ze verpakken ze heel goed en ik heb liever een potlood dan dat ik verzendkosten betaal. Ik gebruik Luminance van Carandache en bestel ze altijd bij van der Linde, altijd is misschien 1 keer per jaar.

https://www.vanderlindewebshop.com/nl/

ria, (URL) - 06-06-’22 22:53
Jan K. alias Afanja

Van kleurpotloden heb ik geen verstand. Maar dat alles de laatste tijd in razend tempo een stuk duurder wordt, is ook hier in het noorden helaas goed te merken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-06-’22 10:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.