Water!

In Nepal is Buddha jarig vandaag, er valt daar nogal eens wat te vieren maar Joop heeft er weinig van gemerkt. Er was onweer en regen  en hij wandelde weer langs het meer. Het bootje heeft ondertussen een plankje meer, nu de bodem nog en de banken. Ze worden gebruikt voor het vervoer van toeristen.

Hij is verhuisd binnen het hotel en zit nu op de bovenste verdieping, de reden daarvoor zijn groepen Indieërs. Vandaag komt er weer een groep en die mensen maken blijkbaar nogal veel kabaal ook 's nachts. Ze praten heel hard en slaan met de deuren, zegt Joop, dat is dan weer minder.

Het uitzicht gaat er wel op vooruit, de verlichting verderop is van een tempelcomplex .

Ik vroeg of dat groepje met de scooters onderin hangjongeren waren, maar daar zijn twee watertappunten, daar komen de hele dag mensen drinkwater halen in grote flessen van 10ltr, maar er komt niet veel uit de kraan dus het duurt lang. Het hotelwater is blijkbaar wel drinkbaar, maar Joop koopt flessen.

Hier ook regen vandaag. Heerlijk! Wel veel wind, maar lekker wandelweer!

Ria Maandag 16 Mei 2022 at 6:34 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Jan K. alias Afanja

Lang leve onze waterleiding en ons goeie drinkwater.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-05-’22 19:51
Irene

Regen. Ja, dat zouden wij ook wel willen.

Irene, (URL) - 16-05-’22 23:09
John

Inderdaad regen gister, en hier vanmorgen weer een heel klein beetje. Het is gewoon te weinig wat er valt. Dat uitzicht is inderdaad mooi.

John, (URL) - 17-05-’22 08:10
Sjoerd

Regen, wat is dat… Dat heb ik al zolang niet gezien…

Sjoerd, (URL) - 17-05-’22 08:19
ria

Afgelopen nacht is er weer behoorlijk wat gevallen zo te zien geen idee hoeveel

ria, (URL) - 17-05-’22 08:29
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.