Blij

Vanmorgen al vroeg op de fiets naar Scharendijke, hoe vroeger hoe beter want dan is er nog zo goed als geen wind. De polder is prachtig met al het bloeiende fluitekruid, weinig koolzaad hier in de bermen, alles is wit.

De nieuw aangeplantte bomen worden nu van verre ook beter zichtbaar, zo onstaan er toch weer wegen met mooie bomenrijen.

Toen ik wakker werd was Joop goed aangekomen in Kathmandu, alles was keurig volgens plan verlopen. Vandaag had hij ook heel veel gelopen dus ik denk dat hij al uitgeteld onder de pannen is. Zo'n reis gaat toch ook niet in je kouwe kleren zitten.

Vanmiddag kreeg ik bezoek en verkocht een tekening met lijst en passe partout en kreeg net een appje dat hij hangt en dat ze er blij mee is! Dat is fijn! Dan ben ik ook blij.

Daarna wandelde ik nog een rondje met het hondje en kookte ik een lekker potje asperges voor mezelf (die lust Joop ook niet) en nu ben ik er ook versleten van hoor.

Ria Zaterdag 07 Mei 2022 at 7:02 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vier reacties

Sjoerd

Veranderingen zijn sowieso lastiger te verteren als je wat ouder wordt. Leuk dat je wat verkocht hebt nu.

Sjoerd, (URL) - 07-05-’22 20:37
Renesmurf

Hier staan alle koolzaadvelden weer in bloei, er worden zelfs speciale fietstochten georganiseerd.

Renesmurf, (URL) - 07-05-’22 22:39
John

Hier wel meer geel dan bij jou daar. Het is toch een behoorlijke trip. Joop liever dan ik in ieder geval. Leuk dat je weer een tekening verkocht. Zo haal je het materiaal er ook uit.

John, (URL) - 08-05-’22 07:56
Jan K. alias Afanja

Met zon en hier en daar vriendelijk wolkje is het prachtig nu. De natuur is op dit moment op zijn mooist. Ook hier is het weer erg mooi met koolzaad en fluitenkruid volop in bloei langs de wegen. Vanmorgen even een fijn ritje gemaakt.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 08-05-’22 13:30
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.