Muts

Vanmorgen ging het nog wel, maar in de loop van de dag leek het steeds somberder te worden, ik had dan ook totaal geen zin me in die zurigheid te gaan bewegen. 

Ik stapte in de auto en reed naar Life and Garden in Renesse, want voor je het weet schijnt de zon weer en dan moet er wel geschuurd worden natuurlijk en daar heb ik nu een borstel/bezem voor met ijzerdraad erin of ziets, ik denk dat het prima schuurt. Geen bijbehorende rommel, ik doe dat gewoon met een warm sopje.

2015

Op de terugweg reed ik over de nieuwe recratieverdeelweg, die buitenom Scharendijke loopt, dus als je er niet zijn moet, hoeft dat ook niet..

Het oude huisje is weg en wat meer naar achteren is een nieuw huisje neergezet. Mooi! En wat ik zo leuk vind is dat ze de oude fruitbomen konden laten staan, dat lijkt tenminste toch zo dat ze dat zijn.

2009

Komend voorjaar eens kijken want die bloeien altijd prachtig. Ik ken alle bomen daar, zo fijn dat de meesten er nog staan, daar kan ik dan gewoon een traantje van wegpinken als ik daar sta.

Emotionele muts als ik ben.

Zo heel veel gelopen daar.

Ria Woensdag 26 Januari 2022 at 6:56 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Sjoerd

Het was hier ook helemaal niks met het weer. Dat wordt niks voorlopig.

Sjoerd, (URL) - 26-01-’22 22:40
John

Ik trek gewoon een muts op en ga aan de wandel maar het was best fris.

John, (URL) - 27-01-’22 07:32
Jan K. alias Afanja

Dat is een mooi nieuw optrekje geworden.
Het is ook hier in het noorden weer grijs vandaag. Verder dan twee rondjes om de kerk ben ik niet gekomen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-01-’22 12:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.