Armoe troef

Kijk dit is de boom van gisteren maar dan vijf jaar geleden toen hij net was gekandelabeerd. Daarna was het twee jaar goed te doen er was licht en af en toe schaduw maar niet al teveel.

Zo is hij nu. Vijf groeijaren verder en vanuit het dakraam krijg ik hem niet meer in een stuk op de foto. Ik hou van bomen maar deze zit als het ware een beetje op mijn rug. Nu heeft de buurvrouw gelijk al gezegd dat 'de boom' nooit tussen ons in mag staan, dus het zal wel loslopen, maar ik hoop zo dat ze dit jaar al besluit er iets aan te doen. We zullen het eerdaags eens aankaarten, ik zag net dat ze er weer is.

Somber weer nog steeds. Op een ochtendrondje na niet gewandeld, wel naar Brouwershaven gefietst want niet alleen de bananen waren op maar ook de koekjes. Armoe troef zodoende.

Ria Maandag 24 Januari 2022 at 7:00 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Ellen

Het blijft maar grijs buiten. Ik had nog nooit van het woord gekandalabeerd gehoord. Moest even googlen. Weer wat geleerd.

Ellen, - 24-01-’22 19:53
Sjoerd

Als je die z’n gang laat gaan groeit die nog behoorlijk in omvang.

Sjoerd, (URL) - 24-01-’22 20:19
hanscke

Ja, bomen groeien en groeien. Ze moeten echt van tijd tot tijd gesnoeid worden.

hanscke, (URL) - 24-01-’22 22:10
John

Ja, dat is een behoorlijke boom geworden. Die hadden ze beter moeten bijhouden.

John, (URL) - 25-01-’22 07:30
Jan K. alias Afanja

Ja, deze boom wordt aan de grote kant daar. Maar ja, zo zijn bomen, hè … geef ze een stukje tuin, dan pakken ze stilletjes het hele hofje.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-01-’22 09:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.