Plannen

Het was de hele dag droog vandaag! Dus we fietsten en wandelden.

Joop heeft een nieuw horloge aangeschaft. Jaren moest hij nooit iets van horloges weten want hij wist toch wel hoe laat het was, maar op deze kan je alles zien. Nee niet op internet, maar gewoon al het andere, zoals of je wel geslapen hebt, dat is best handig natuurlijk :-D

Nou het is in elk geval weer een leuk speeltje, misschien wil ik er nu ook wel één.

Verder krijgen de plannen waarover ik laatst wat geheimzinnig deed steeds meer vorm, nog even afwachten, het is best leuk... vinden wij.

Ria Zondag 09 Januari 2022 at 7:11 pm | | Standaard

vier reacties

Ellen

Dan hebben jullie geboft met het weer. Wij hadden de hele dag buien met zelfs een bui met stuurde, soort van hagel. Ik heb liever een beetje vriezen weer. Maar wie weet wat nog komt.

Ellen, - 09-01-’22 19:55
Sjoerd

Alle speeltjes zijn leuk toch, maar ik weet wel of ik geslapen heb of niet, daar heb ik geen horloge voor nodig. het weer hier was gelukkig ook redelijk…

Sjoerd, (URL) - 09-01-’22 21:55
Jan K. alias Afanja

Hier in het noorden was het wat wisselend weer vandaag met af en toe een bui.
Zo’n horloge heb ik al een jaar of vier, het helpt mij om me in beweging te houden en mijn calorieën wat in de gaten te houden. Ik wil niet weer zonder.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-01-’22 00:56
John

Een horloge draag ik zelden. Ik weet toch wel hoe laat het is. Misschien ooit. Zo’n smartwatch is wel handig natuurlijk.

John, (URL) - 10-01-’22 08:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.