Vredig

De foto gebruik ik van Vibez Factory. Dat heb ik niet gevraagd maar ik zet het erbij en het is toch een beetje reclame ook denk ik dan.

Vredig is ook weleens een mooi woord om te gebruiken vind ik, vooral nu, opgefokt als de mensen zijn door alles wat moet en niet mag, al krijg ik de indruk dat het al wat minder is dan vorig jaar. 

Ik was bij de kapper vanmorgen, dat voordeel heb ik met een dochter als kapster en daarna fietste ik naar Zierikzee. Het was een ijskoude tocht met op de heenweg tegenwind. Ik had niet eens een muts opgezet want ja mijn haar zat netjes en zo koud leek het niet. Gelukkig had ik een col rond mijn nek die ik als muts kon gebruiken, mijn jas sluit hoog genoeg om dat op te vangen. 

Het was best gezellig in Zierikzee. De meeste winkels waren open en hadden een kraampje voor hun deur, of de mensen stonden buiten te wachten tot de volgende klant weer naar binnen mocht. Het was markt, ik kocht noten, liep even rond en fietste met grotendeels windje mee weer naar huis. 

Vanmorgen nog amandelstaaf gekocht, dat smaakte prima bij de thee. Vanavond na de zuurkool namen we alvast een ijstoetje, het moet toch op tenslotte. Zo gaat dat hier :-)

Ria Donderdag 23 December 2021 at 5:15 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vijf reacties

Dhyan

Niks te klagen.

Dhyan, - 23-12-’21 20:05
Sjoerd

Ik wens jullie ook een paar fijne dagen toe op weg naar het nieuwe jaar.

Sjoerd, (URL) - 23-12-’21 21:09
Jan K. alias Afanja

Ik heb vandaag een dagje rustig aan gedaan. De booster bracht toch wat last aan mijn bovenarm met zich mee. Verder was ik de hele dag extra moe, maar dat kan ook gewoon van de MS komen.
Vanuit Fryslân wens ik jullie gezellige kerstdagen en een heel gelukkig en bovenal gezond 2022.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-12-’21 00:45
Irene

Dat gaat dan wel goed daar ;) Vredige dagen :)

Irene, (URL) - 24-12-’21 16:34
Irene

Dat was een welgemeende wens :-) Het is jouw webtool die dat doorstreept :-D

Irene, (URL) - 24-12-’21 16:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.