Booster

Vandaag stond in het teken van DE PRIK , voor mij tenminste. Joop was vorige week al aan de beurt. Het was maar goed dat ze het eerder op facebook over de locatie hadden want anders was ik gewoon naar dezelfde plek als vorige keer gereden... de locatie was een paar honderd meter verplaatst. Waar dat nu weer voor nodig was.

De oude Lidl was nu als zodanig ingericht. Erg ruim, 8 prikstraten, waarvan er nu drie in gebruik. Ze doen wel steeds hun best het er behoorlijk 'gezellig' uit te laten zien.

Hij zit erin en ik voel nog niets afwijkends, hopelijk blijft dat zo en belangrijker, krijg ik geen corona. Al voel ik me hier in de polder altijd wel erg veilig hoor.

Ria Woensdag 15 December 2021 at 6:56 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

twee reacties

Sjoerd

Ik moet nog even wachten tot op oudejaarsdag voor ik de booster krijg. Mijn vrouw is volgende week aan de beurt.

Sjoerd, (URL) - 15-12-’21 21:50
Jan K. alias Afanja

Fijn, Ria! Gelukkig heb ik maandag een afspraak kunnen maken voor volgende week. Ik voel me hier tijdens mijn ritjes en/of fotokuiertjes in het buitengebied ook altijd wel veilig. Maar je bent ook wel eens op drukkere plaatsen en daar gaat het niet altijd even goed. met afstand houden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-12-’21 22:12
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.