Nieuws

Wat een fijne maandag vandaag. Hij begon al heel goed met een leuk bericht van één van de dochters en ik kan uit ervaring zeggen er is niets fijners om je dag/week mee te beginnen dan met leuke berichten van dochters.

 Daarna opgewekt aan de wandel, het was heerlijk zacht, voorjaarsachtig vond zelfs iemand. Ook al zo leuk dat ik daar nu eens niet zelf over begon!

Vanmiddag weer maar een rondje, Joop had inmiddels ook al gefietst. 

Ik liep weer eens naar de Goudmijnweg, een wat langer rondje (dat vind ik dan al met 7,5km), hopelijk houden knie en voet zich koest, het was heerlijk en ik zit er lekker van na te gloeien.

De broer van Joop ligt inmiddels coronavrij op zaal. Verder moet nog blijken hoe de ontwikkelingen zullen zijn.

UPDATE:

Net dit bericht gepost doe ik een rondje langs mijn mede bloggers en krijg daar het bericht te lezen dat de man van Jeanne plotseling is overleden. Gewoon zomaar ineens, gezond en wel, tenminste dat denk je dan. Ook op deze plek wil ik Jeanne heel veel sterkte wensen met dit vreselijke verlies.

Ria Maandag 13 December 2021 at 7:01 pm | | Standaard

drie reacties

Renesmurf

ja, een beetje rare titel ineens met zo`n einde. Het leven zit vol met leuke en vervelende dingen. We hopen maar dat het goede nieuws zal overwinnen, want hoop doet leven.

Renesmurf, (URL) - 13-12-’21 20:51
Sjoerd

Zo kan een goede week toch ook heel anders lopen.

Sjoerd, (URL) - 13-12-’21 21:26
Jan K. alias Afanja

Duidelijk een dag waarop hoogte- en dieptepuntjes zich aaneenrijgen. Altijd lastig dat soort gemengde gevoelens, vind ik.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-12-’21 11:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.