Goed nieuws

Om te beginnen zijn de foto's van gisteren terecht. Ik kon ze gewoon op mijn toestel omzetten, weer wat geleerd.

En omdat het vandaag weer heel ander weer was, plaats ik gewoon foto's van vandaag, want o o o wat was het lekker! En staalblauwe lucht en geen wolkje te bekennen.

Het was vandaag ook wachten tot het tijd was om ter vertrekken naar het ziekenhuis, vijf uur werd ik pas verwacht en natuurlijk waren we keurig op tijd.

Bij het binnenstappen zei de longarts al dat hij goede berichten had, dus eigenlijk konden we zo omdraaien maar we hebben toch nog maar even de foto's bekeken. Het uitsulpinkje aan de wervelkolom was geen weerschijn maar een ouderdomsverschijnsel. Door slijtage vormt zich nieuw bot tussen de wervels waar het kraakbeen zo goed als verdwenen is. Nou ja zoiets dus, niet iets om je zorgen over te maken en verder was er in het bloed ook niets gevonden waar nog verder onderzoek voor nodig was, maar dat wist ik al van de dokter. Goede berichten kan je niet vaak genoeg horen. Van een rookverleden was nog weinig te zien, naar mijn idee zagen mijn longen er behoorlijk fris uit.

Maar voorlopig ben ik nog niet klaar want komende donderdag de echo van gal- maag en bovenbuik op advies van de dokter en 7 december nog een hartonderzoek, nou en als dat allemaal goed is spring ik een gat in de lucht.

De maagbeschermers slik ik trouw en ik heb het idee dat ze helpen, ook dat ik er misschien wel beter door slaap omdat mijn maag..? rustiger is...? Geen idee maar het is meegenomen.

Ria Maandag 22 November 2021 at 7:26 pm | | Standaard

zes reacties

Heleen

Gefeliciteerd met dit goede nieuws en op naar het volgende onderzoek. Positief blijven!

Heleen, - 22-11-’21 21:56
Jan K. alias Afanja

Dat is een mooi begin van de week. Lekker zo doorgaan! :-D

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-11-’21 00:12
John

Nou, dat is goed om te horen. Geen zorgen meer. Ik slik al een maagbeschermer sinds na mijn ongeluk.

John, (URL) - 23-11-’21 07:36
Sjoerd

Dat zijn alleen maar goede berichten… Mooi.

Sjoerd, (URL) - 23-11-’21 08:09
Dhyan

Je longen zijn na zeven jaar gestopt te zijn met roken weer schoon. Wat het hart en vaten van roken blijvend ondervinden weet ik zo niet.

Dhyan, - 23-11-’21 09:08
Ellen

Goede start van de week met de goede uitslag.

Ellen, - 23-11-’21 10:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.