Uitgeslapen

Sjoerd zag het al aankomen gisteren en het gebeurde ook. Moe van zoveel halve nachten plus de bijkomende spanningen, kon ik weer eens ontspannen slapen. Niet de hele nacht, want ik snurkte blijkbaar de hele buurt bij elkaar, dus het was wat onrustig, maar daar heb ik verder weinig van meegekregen, diep in slaap... en het kwam niet eens door de wijn.

Uitgeslapen en wel de nieuwe dag ingewandeld op deze zaterdagmorgen, het was lekker weer en ik bedacht eens wat ik zou gaan doen, oh nee vanmiddag 'moest' ik met het hondje, dat is toch iets om rekening mee te houden.

Het klinkt misschien stom maar eenmaal thuis toen ik erachter kwam dat het nog maar vrijdag was vond ik dat toch zo fijn, dat ik niets hoefde vandaag en gewoon kon gaan en staan waar en wanneer ik dat wilde.

Ik wandelde naar Brouwershaven voor vis, kabeljauw deze keer en een paar andere boodschappen en dronk koffie op de bank bij de ijswinkel omdat ik even moest wachten tot de apotheek open was, nog steeds heerlijk in de zon.

Ria Vrijdag 19 November 2021 at 7:01 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Jeanne

Wat zalig met een zonnetje erbij!

Jeanne, (URL) - 19-11-’21 22:44
Jan K. alias Afanja

En als bonus krijg je dan vandaag een tweede zaterdag op rij. Geniet ervan!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-11-’21 00:10
John

Als alle zorgen weg zijn is slapen gelijk een makkelijkere gebeurtenis.

John, (URL) - 20-11-’21 08:38
Sjoerd

Lekker toch… en een extra lang weekend.

Sjoerd, (URL) - 20-11-’21 09:35
Renesmurf

ja, als je met de dagen in de war komt ben je wel een beetje in de war hoor. Maar als je dan een extra dag hebt is het zo erg nog niet.

Renesmurf, (URL) - 20-11-’21 20:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.