Buitenlucht

Vroeg op, dus vroeg aan de wandel, het was heerlijk! De hele dag zon. Niet dat je dan de hele dag buiten kunt zijn, maar wel een paar uur. Tussendoor gekleurd.

Vanmiddag verzamelde ik twee zakken rommel. Onderweg kan ik dan de zak leegkieperem in een vuilnisbak in de polder en op het dorp nog een keer. Het viel me mee eigenlijk, er zijn veel rapers. Het was bij mij al een tijd geleden, maar ja als je lang buiten wilt zijn verzin je iets.

Joop fietste ook een stuk en verving Mir haar kapotte kachel. Erg winters is het op deze manier nog niet en de bomen zijn ook best nog groen, maar als je er een graad of tien minder bij denkt en dan dit weer, dat is ook best lekker!

Ria Maandag 08 November 2021 at 6:48 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

twee reacties

Sjoerd

Ik was vandaag ook lekker even aan de wandel. Dat doet een mens goed.

Sjoerd, (URL) - 08-11-’21 21:53
Jan K. alias Afanja

Het is alweer oneerlijk verdeeld, want ook vandaag was het hier grijs met af en toe motregen. En het lijkt ook morgen nog niet veel beter te worden. Na een week begin ik toch wel weer naar wat warmende en kleurende zonnestralen te verlangen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 08-11-’21 21:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.