Donders

Toen we gisteravond gingen slapen ging het ineens behoorlijk tekeer, donder en bliksem en toen ik op de radar keek zou dat nog wel even aanhouden. Het was niet erg dichtbij en gelukkig viel ik gauw in slaap. Tegen de ochtend schijnt het ook aardig te hebben gespookt en ook daar heb ik niets van meegekregen, de wind kwam blijkbaar uit de goede hoek en dan zitten we toch behoorlijk schuil in ons dikke huis.

Lekker binnengebleven vandaag, het verslag van mijn vader over de ramp eens op facebook gezet, leuke reacties daarop ook. Zo'n storm schudt je dan toch weer even wakker.

Vanmiddag even op de thee bij Heleen, dat was al zo lang geleden. Zomerdrukte bij hun op de camping en weet ik wat al niet meer, maar het werd een keer tijd.

Na het eten nog even een rondje met het hondje van de buuv, ze heeft het even druk en toen zag ik al dit moois . Gelukkig was het even droog

Ria Donderdag 21 Oktober 2021 at 7:32 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vier reacties

Sjoerd

Het is hier afgelopen nacht en ook vandaag nog behoorlijk tekeer gegaan… Echt herfstweer.

Sjoerd, (URL) - 21-10-’21 21:18
Renesmurf

Ik heb de hele nacht geslapen, maar moest in de storm naar mijn werk. Rustig aan en veilig aangekomen. Gelukkig had ik droog werk en klaarde het weer op. Herfst.

Renesmurf, (URL) - 21-10-’21 22:16
Jan K. alias Afanja

In de nacht van woensdag op donderdag hebben we hier ook een zware windstoten en een bak water gehad. Overdag was het goeddeels grijs met nog af en toe een bui en flink wat wind.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-10-’21 00:18
John

Nou, hier ging het echt tekeer. Het hele huis schudde ervan.

John, (URL) - 22-10-’21 07:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.