Oudjes

Een wel heel aparte lucht vanmorgen, maar het was droog en dat bleef het ook nog wel even. Daarna een paar uur regen en daarna weer droog zodat ik nog een rondje  kon doen. 

In de regenperiode breide ik mijn trui klaar en maakte hem ook pasklaar, want ik was best benieuwd, maar het komt goed denk ik, het ziet er hoopvol uit. Nu het halsboordje nog en de mouwen erin. Daarna maar eens even een dag of wat in het water zetten want het ziet er nu niet uit, netjes gebreid is anders, maar als het goed is heb ik er weer een fijne zwarte trui bij, een mens kan niet zonder.

Daarna heb ik nog een paar truien waar wat aan moet gebeuren dus ik ben nog wel even zoet, maar ik krijg ook wel weer zin om te kleuren.

Miriam wordt vandaag (5okt) 53, dat gaat ook gewoon door en Kees van Truus (weetjenogwel die uit Limburg) wordt 79 en komende donderdag wordt Wim, de voeger ook 79. We worden oud.

Ria Dinsdag 05 Oktober 2021 at 5:47 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zeven reacties

Ellen

Wat een jarigen in oktober. Mijn tweelingzus en ik ook 74 op 7 oktober a.s. Dus kadootje kopen voor mijzelf.

Ellen, - 05-10-’21 19:22
ria

Wat leuk Ellen, gefeliciteerd alvast!

ria, (URL) - 05-10-’21 19:26
Renesmurf

Ja, het gaat vlug. Hier bleef het de hele dag droog, in de avond regen. En morgen ook maar weer hopen dat we het droog houden.

Renesmurf, (URL) - 05-10-’21 20:56
Sjoerd

Proficiat met je dochter, ik werd vandaag verrast door de regen. Volgende keer toch maar even op buienradar kijken.

Sjoerd, (URL) - 05-10-’21 23:06
Jeanne

Mooie foto van een bijzondere lucht.

Jeanne, (URL) - 05-10-’21 23:18
Jan K. alias Afanja

Om te beginnen gefeliciteerd.
Mooie strakke scheiding zit er in je lucht. Hier was het tot halverwege de middag zonnig, maar fris. Aan het eind van de middag begon het hier te regenen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-10-’21 00:16
Dhyan

Gracieus oud worden is mooi, maar niet wanneer dat met ondersteuning van de wetenschap aftands en krakkemikkig moet gaan.

Dhyan, - 06-10-’21 12:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.