Tingeling

Gister had ik me voorgenomen vandaag het huis eens even van boven naar beneden onderhanden te nemen en daar begon ik vanmorgen gelijk maar mee. Niks eerst een ochtendrondje, gelijk aan de slag want ik wilde vanmiddag even op de fiets naar Zierikzee voor pilletjes van dr. Vogel. Mijn ogen jeuken vreselijk al een paar dagen, al weken hoofdpijn en af en toe ineens een loopneus. En toen Mir hier maandag was viel opeens het kwartje, ik heb hooikoorts. Tenminste dat denk ik. 

Een ijsje gekocht en lekker op de stoep daar opgegeten. Even mensjes kijken en daarna weer terug . Het ene wasje was inmiddels droog en de andere gewassen dus dat moest even gewisseld en daarna weer op naar het hondje voor een wandeling.

Toen nog even naar Heleen, die heeft ook pruimen te koop, dus ja die moet ik ook even proeven!

Wat een dag! Alles bij elkaar nog net geen 30km op de teller en hoeveel keer ik de trap op en neer heb gelopen weet ik echt niet, maar best vaak. Beweging genoeg gehad denk ik zo, maar de boel is schoon en fris en nu maar hopen dat morgen mijn ogen niet meer jeuken.

Oja en de bel doettut, luid en duidelijk!

Ria Woensdag 11 Augustus 2021 at 7:31 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Ellen

Dat ijsje had je dubbel en dwars verdiend. Ziet er heerlijk uit.

Ellen, - 11-08-’21 21:36
Sjoerd

Het was ook een beetje redelijk weer vandaag, dat kom je vanzelf uit de ruststand…

Sjoerd, (URL) - 11-08-’21 21:38
Jan K. alias Afanja

Ik kreeg vanmorgen een lekker ijsje t.g.v. de verjaardag van onze oudste kleinzoon. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-08-’21 22:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.