Het is er weer voor

Een jonge vlaamse gaai denk ik, was het eerste dat ik tegenkwam op deze miezerige dinsdagmorgen. Het was heerlijk hoor, met de miezer viel het best mee en toeristen wandelen, fietsen en lopen alleen maar hard in het weekend zo lijkt het, of ze houden niet van miezer.

Even later zat deze slak opvallend in een boom, dat lijkt me niet verstandig met al die naar voer zoekende vogelouders, maar het is niet aan mij me daar druk over te maken, iedereen moet tenslotte eten, dus ik heb hem lekker laten zitten.

Vanmiddag nog een rondje, ik liep lekker door om mijn tempogemiddelde eens wat op te voeren. Voordat ik wegging had ik de wasmachine aangezet.

Toen ik thuiskwam stond er een lekker windje en ik dacht alleen maar aan de was, die ik snel even ophing voordat de volgende bui er weer aan kwam. Daar ging mijn tempo, want ik vergat te finishen.

Tussendoor lekker zitten kleuren, daar is het ook weer voor. Heerlijk!

Ria Dinsdag 27 Juli 2021 at 7:36 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vier reacties

Ellen

Hier was het vanochtend droog maar met een hoog vochtigheidsgehalte. Dat liep niet zo lekker. Ik kom ‘s morgens ook weinig mensen tegen. Ik denk dat de meeste vakantiegangers er pas op uitgaan na de koffie en het boodschappen doen.

Ellen, - 27-07-’21 20:50
Jan K. alias Afanja

Ja, je moet je bezigheden wat aanpassen aan het weer, daar houd je het ‘t langst bij vol. Daarom heb ik me maar weer op de druppels gestort.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-07-’21 00:41
Sjoerd

Hier miezert het nu, maar dat weerhoud me niet om dadelijk aan de slag te gaan.

Sjoerd, (URL) - 28-07-’21 07:39
John

Toeristen komen natuurlijk voor mooi weer naar Zeeland en blijven vooral binnen met miezer :) Dat is goed voor Zeeuwen die wel tegen een spatje kunnen.

John, (URL) - 28-07-’21 08:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.