Af- en goedgekeurd!

Nu ik zo met lijstjes in de weer ben komt er natuurlijk ook van allelei anders tevoorschijn. Er liggen nog wat kleinere lijstjes waar ook wat in kan, dus ik deed er eens een ooit gekregen kaart in, dat stond leuk en ik hing hem op.

Deze kaarten kreeg ik ooit eens van Thérèse jullie kennen haar vast nog. Ik plakte ze samen op een stevig stuk aquarel papier een passende lijst had ik niet, dus toen prikte ik ze op de doos, die lag ook maar leeg te niksen. En nu staat het erg leuk hier achter mij

IK heb nog wel meer plannen, of het er ook ooit van komt is een tweede, maar het borrelt in elk geval en dat is best lekker.

De tekening van gisteren in de lievelingskleuren van Irene, maar hij werd afgekeurd op 'het mondje'. Het moet dus iets vriendelijkers worden. Ik laat het nu weer even voor wat het is, al had Joop al hoop op een ritje richting België, maar mijn mint is ook bijna op. Het komt zoals het komen moet, geduld!

Ik mailde de tekening wel weer gelijk naar Betsy en kreeg al snel antwoord van haar man Jaap Nieuwenhuis.

'Dank weer voor je nieuwe tekening! Ik bewonder je fantasie, je kleurgevoel en je compositie-vermogen! Heel mooi! Je zou ze eens ergens moeten tentoonstellen.'

Daar ga ik wel van glimmen hoor!

Ria Woensdag 07 Juli 2021 at 7:13 pm | | Standaard

drie reacties

John

Plannen hebben is goed denk ik. Dan heb je altijd wat om naar uit te kijken en dat is wat we nodig hebben in het leven.

John, (URL) - 08-07-’21 14:52
Irene

Julie zijn natuurlijk altijd welkom, met of zonder tekening. Ik wist helemaal niet dat je dat plan had ;-)

Irene, (URL) - 08-07-’21 18:12
ria

Nee hahaha, je hoeft ook niet alles te weten, maar toen ik vertelde dat ik jouw kleuren gebruikte zei hij oh, dan gaan we hem brengen zeker! NIks aan de hand hoor. Ik ga nu weer iets groens doen ;-)

ria, (URL) - 08-07-’21 20:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.