Tellen

Het was miezerig vanmorgen en daar was ik niet zo op gekleed want toen ik van huis ging was het nog droog. Gelukkig was er geen wind en het was heel erg stil, ik maakte daar een filmpje van maar ja, hoe maak je een filmpje van stilte, want je hoort niets en er viel ook al weinig te zien. Hier kan je het zien.

Dan maar een wazig vogeltje op het platte vlas. Ik heb best goede hoop dat het nog goed komt met een beetje zon en wind, we wachten het af.

Ik poetste eens wat en draaide wasjes en vanmiddag fietste ik naar Scharendijke. Onderweg brak de zon door, heerlijk! Dat kwam goed uit met de was die ik eenmaal weer thuis gelijk buiten hing en ze ligt nu alweer in de kast. 

Best een druk heen en weer geloop en gefiets dagje zodoende.

Onder het fietsen viel het me weer op. Heen had ik (alweer) tegenwind, dat is best hard trappen als je een beetje op wilt schieten en dan tel ik, eeneentwintig, tweentwintig......  honderd... en dan begin ik weer bij één. Onder het lopen doe ik dat ook weleens vooral als ik wat door wil lopen. Ik geloof dat ik het vroeger ook al deed en ik denk dat er best meer mensen zijn die dat doen...

Ria Vrijdag 02 Juli 2021 at 6:59 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Als ik wil doorlopen doe ik dat ook, ook zing ik wel eens een marslied.

Sjoerd, (URL) - 02-07-’21 20:51
Jeanne

Het ruist toch wel, ondanks de windstilte.

Jeanne, (URL) - 02-07-’21 21:47
Jan K. alias Afanja

Wat voor vogeltje is het, een groenling?

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-07-’21 11:52
ria

Ik denk een puttertje Jan er was een heel groepje bij elkaar.

ria, (URL) - 03-07-’21 12:38
John

Ja, met fietsen doe ik dat ook. Als ik dat niet doe ga ik aan van alles denken en dat schiet vaak niet echt op.

John, (URL) - 04-07-’21 07:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.