Bekijks

Een rietzanger op de vroege ochtend. Net iets te ver voor mooi, maar toch mooi genoeg vind ik en hij bleef zo lang zitten dat ik mijn vogelappje ook nog kon raadplegen. Hij trok zijn mooiste riedeltje uit de kast.

Even later de Halvemaan zweefvlieg.

Het wemelt altijd van de beesten op deze bloemen.

Vanmiddag fietste ik naar Scharendijke met een paar omweggetjes vanwege de wind. Zodoende werd het mijn langste fietsrit tot nu toe zei Strava 24.42 km (zonder motor). Het was heerlijk. 

Met dit warme weer krijg je ook weer vrouwen die zich niet normaal aan kunnen kleden als ze naar de supermarkt gaan, ze was niet eens zo jong meer, ik denk tegen de vijftig. Vanaf de onderkant van haar borsten tot haar liesen was ze bloot en de verdere kleding stelde ook niet veel voor.

Ze had een tatoo aan de onder/zijkant van haar buik, dat kon ik zien. Ze was mooi bruin maar veel te mager, eigenlijk liep ze gewoon voor gek. Ze had wel bekijks, dat zal ook de bedoeling wel geweest zijn.

Ria Dinsdag 15 Juni 2021 at 7:12 pm | | Standaard

drie reacties

John

De rietzanger staat er toch mooi op hoor. Duidelijk genoeg. Ik vind dat eigenlijk ook geen gezicht op die leeftijd, maar ja.

John, (URL) - 16-06-’21 07:07
Sjoerd

Die heb je toch mooi allemaal vastgelegd… Nou ja behalve die dame dus.

Sjoerd, (URL) - 16-06-’21 08:40
Irene

Tjees, blij dat je van die laatste geen foto hebt geplaatst :-)

Irene, (URL) - 16-06-’21 15:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.