Mooie maandag

Toen ik zaterdagmorgen gezien had dat het vlas bijna in bloei stond, kon ik eigenlijk niet weg natuurlijk. Dat zei ik ook tegen Joop toen ik thuiskwam, maar ja dat was geen goed excuus blijkbaar.

Achteraf valt het nogal mee, want toen ik vanmorgen ging kijken was het nog niet veel blauwer, het was ook nog te vroeg en te koud denk ik. Wel een paar foto's gemaakt natuurlijk.

Vlug weer naar huis want Janny en Freek zouden op de koffie komen. Freek bracht zijn fiets mee zodat hij samen met Joop een rondje kon fietsen, dat doet hij tegenwoordig ook liever dan wandelen.

Janny en ik wandelden naar Brouw en aten daar een ijsje. Op de heenweg ook nog langs een lap vlas gelopen, waarvan ik dacht dat die nog eerder gezaaid was, maar die bloeide ook nog niet, nog helemaal niet.

Op de terugweg weer langs de prachtig bloeiende dijk en we kwamen tegelijk met de mannen weer thuis, het was inmiddels een uur of drie. Na nog even kletsen en een drankje gingen ze weer op huis aan.

Wat een heerlijke dag, wat een heerlijk weer en wat hebben we genoten.

Ria Maandag 07 Juni 2021 at 7:37 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vier reacties

Ellen

Klaprozen zijn ook mooi. Hier ook heerlijk weer maar voor tuinieren al gauw te warm.

Ellen, - 07-06-’21 21:08
Sjoerd

Heerlijk al dat bloeiend kruid en plante.

Sjoerd, (URL) - 07-06-’21 21:30
Jan K. alias Afanja

Ik ga er vanuit dat er nog wel een mooiere foto van het vlas komt. Vandaag vind ik de laatste foto de mooiste.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 08-06-’21 00:12
John

Dat vlas duurt niet lang meer. Hier staat het momenteel nergens.

John, (URL) - 08-06-’21 07:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.