Kleurrijk

Vanmorgen eerst op de fiets om vis op Brouwershaven, dat is weer eens iets anders dan een wandelrondje. Joop moest begin van de middag bij de kaakchirurg zijn voor een nieuwe implantaat op de plek waar de vorige niet gepakt had. Nu bleek er op die plek een ontstekingsweefsel te zitten zodat het nog niet door kon gaan, maar ja, wel een snee en verdoofd en al aan de antibiotica uit voorzorg. Het is wat. Weer maar drie maanden wachten.

Toen we weer terug waren ben ik lekker met zaadjes, potten en aarde gaan sjouwen en daar de hele verdere middag mee bezig geweest. Gemengd bloemenzaad in potten in de zon aan de zijkant van het huis en oostindische kers wil ik eens porberen of dat lukt aan de voorkant. 

Verder maak ik geen drukte met eenjarig spul, vorig jaar stond het best vol dus er moet niet al teveel meer bij en doe ik het met wat ik nog heb een paar dingen ga ik nog verpotten. 

Het was heerlijk om buiten bezig te zijn, niet gewandeld maar wel de hele middag gelopen, alleen een beetje anders dan anders.

De tekening verliep niet vlotjes, wel twee weken over gedaan geloof ik, soms gaat het gewoon niet zo soepel. Vrolijk is hij best. Als de zaadjes in mijn potten ook zo worden vind ik het prachtig!

Ria Dinsdag 20 April 2021 at 5:03 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

vijf reacties

Heleen

PORBEREN

Heleen, - 20-04-’21 21:20
Renesmurf

Die maanden wachten is onzin, gewoon doorleven en over drie maanden even opletten dat je de afspraak niet vergeet, wachten doe je maar voor het stoplicht.

Renesmurf, (URL) - 20-04-’21 21:33
Sjoerd

het was echt in de tuinwerkweer vandaag. Vanochtend een ommetje gemaakt…

Sjoerd, (URL) - 20-04-’21 22:41
John

Nou, als Joop er maar niet te veel last van heeft. Het was wel enorm goed wandelweer maar ik liep ook minder dan normaal. Zulk weer moet ik gewoon in de tuin werken.
Mooie tekening.

John, (URL) - 21-04-’21 07:30
Jan K. alias Afanja

Jesses, hopelijk heeft Joop dar niet al te lang last van.
Het was zelfs hier in het noorden gisteren zo lekker weer, dat ik heerlijk op het terras heb gezeten. De tuin was net op tijd klaar. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-04-’21 11:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.