In de war

We waren een beetje in de war. Hoe het zo gekomen is weet ik niet maar komend weekend zou het Pasen zijn en ook de klok ging een uur vooruit, dachten we...

Vanmiddag reden we naar Numansdorp en we vroegen ons af of we op de terugweg geen last van Paasdrukte zouden hebben zo op de vrijdagmiddag. Onder het wandelen had ik het er met Janny over, komend weekend Pasen hoor, zij wist nog nergens van en schrok een beetje want er was nog geen paasbrood en paaseitjes had ze ook nog niet.

Eenmaal weer op weg naar huis viel het welmee met de Paasdrukte, een beetje woon- werkverkeer meer niet en we waren zo weer thuis. In de auto kwam er een mail van een winkel met de openingstijden tijdens de Pasen.........  en toen wisten we het, een beetje stom was het wel natuurlijk.

Gelukkig had ik nog geen paaseitjes gekocht en ook geen paasbrood, twee keer Pasen, je moet er toch niet aan denken. Jammer genoeg gaat die klok wel door.

 

 Lekker met z'n allen gewandeld door de Heerlijkheid en onderweg gezellig bijgekletst over ons wel en wee, dat heeft een mens soms even nodig.

 Kijk zo'n meerkoetje nu eens armoedig zitten zijn tussen al dat bouwafval, wat een bende. De ene luxe villa na de andere wordt er gebouwd en zo'n meerkoetje zit met de rommel.

Ria Vrijdag 26 Maart 2021 at 7:20 pm | | Standaard

vijf reacties

Renesmurf

Ja, heel jammer dat de klok wel doorgaat, dat hebben onze voorouders maar mooi fout gedaan, geef ze nog een trap na en hoop dat men eens tot inkeer komt en dat het dan eindelijk goed komt. Pasen is altijd op de eerste zondag na de eerste volle maan van de lente, dat mag toch bekend zijn, en dan vieren we de wederopstanding van jezus die eerst op goede vrijdag aan het kruis genageld werd.

Renesmurf, (URL) - 26-03-’21 21:11
Sjoerd

Haha, dan had je toch raar op je neus gekeken volgende week…

Sjoerd, (URL) - 26-03-’21 23:00
Margo

Ik dacht ook dat het dit weekend Pasen was! Zelfs tot ik jouw bericht las. Niet aan goede vrijdag gedacht gisteren. Nouja wat maakt het uit. Pasen, Pinksteren, kerst, van mij mag het allemaal gestolen worden. Maar wel gaat de zomertijd in?
Ik denk dat het ergens gestaan heeft Ria, hoe komen wij er anders bij? We zijn toch niet gek?

Margo, - 27-03-’21 10:45
ria

Hahaha, nee natuurlijk niet… :-D

ria, (URL) - 27-03-’21 12:31
Jan K. alias Afanja

Dat de zomertijd vannacht ingaat was me al bekend, en daar ben ik ook wel blij om, ik kijk uit naar het lengen van de dagen. Maar laat je morgen niet meteen verleiden, de avondklok gaat pas op 1 april een uurtje later in. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-03-’21 14:53
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.