Negatiefs

Het is vreselijk wat er allemaal gebeurt en ik ben er de hele dag toch van uit mijn doen. Ook al merken we er ogenschijnlijk niets van, toch krijgen ook wij het allemaal op ons dak.  

Joop reed op de fiets naar de Lidl en ik met de auto naar de Plus vanmiddag, we kunnen er weer even tegen. Soms gaat het als een speer, maar soms zit het ook tegen, als steeds maar dezelfde mevrouw voor je voeten loopt. Dat je denkt dat je haar kwijt bent en ze om de bocht gewoon weer voor je staat, dat had ik vanmiddag. Ik kocht als troost een lekkere zak dropjes voor onderweg.

Mijn middagrondje was wat laat, eigenlijk geen zin maar toch gegaan en het was lekker in de polder. Stil. Het begon al te schemeren. Gelukkig was ik voor donker weer thuis.

De post bracht ook nog iets positiefs, negatief eigenlijk, maar best goed dus.

Ria Dinsdag 26 Januari 2021 at 6:56 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Ik snap het ook niet meer, ik dacht dat we in Nederland woonde…

Sjoerd, (URL) - 26-01-’21 21:49
Ellen

Verschrikkelijk wat er momenteel gaande is. Had vandaag mijn schoonzus aan de telefoon. Zij woont al haar hele leven (81 jaar) aan de Hilledijk in Rotterdam Zuid. Heeft het dus ook van dichtbij mee gekregen. Echt zo triest.

Ellen, - 26-01-’21 22:24
Irene

Gelukkig ook goed nieuws :-)

Irene, (URL) - 26-01-’21 22:41
Jan K. alias Afanja

Het lijkt erop dat het rellen en plunderen aan het uitdoven is. Men heeft zich even kunnen uitleven en afreageren, maar alle reacties uit de samenleving maken duidelijk dat het nu klaar moet zijn. Wij zijn met meer!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-01-’21 00:27
John

Ik vind het vooral ook eng. Wie weet hoe we er over tien jaar voorstaan in dit land met zulk raar gedrag van die jongeren..

John, (URL) - 27-01-’21 09:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.