Ijs en ijskoud

 Klik maar op mij voor de ijskoude ijscursus, want mooie foto's zijn het best.

Of kijk hier. In Chrome werkt de slideshow niet het is ook altijd wat. 

Die van gisteren staan hier.

Nou verder weet ik ook niet wat ik eraan doen kan hoor, als het niets is hoor ik het graag, dan stop ik er gewoon mee.

Mijn log van gisteren heb ik aangepast, er stonden wat onwaarheden in. Ik zou een goede zijn voor de roddelpers, één regel weet ik en de rest verzin ik er gewoon bij ;)

Vandaag het jaar 1994 waarin Joop voor de 'cursus ijs' gaat van de NKVB. Hij gaat dan al een week van tevoren naar de plaats van bestemming om in te lopen, zodat hij goed opgewarmd aan de cursus kan beginnen.

Het is koud, nat, vochtig en blubberig, niks an! 

IK wandel wel, maar om nu te zeggen dat ik mooie luchten, vergezichten of wat dan ook voor moois zie, nee. Januari is gewoon lekker saai, zoals een nieuw jaar altijd begint, tot in december de boel ontploft.

Ria Woensdag 13 Januari 2021 at 4:47 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Hier werkt alles naar behoren. Niente Problemo… En och, ik weet het af en toe ook niet helemaal zeker meer…

Sjoerd, (URL) - 13-01-’21 20:57
Ellen

Wat een sportievelingen. Leuke foto’s met prachtige natuur. Ook sta jezelf heel leuk op de kiek.Ik ben wel ooit op de Gros Clockner geweest, in de eeuwige sneeuw. Maar met een dagtocht per bus. Lagen mensen in badkleding te zonnen op een ligbed in de sneeuw. Dat is mij altijd bij gebleven. Zelf veel naar Oostenrijk op vakantie geweest, zowel in de zomer als winter. Fijne herinneringen aan een voor mij heel mooi land.

Ellen, - 13-01-’21 20:58
Renesmurf

Nou, december, ik denk dan meer aan de zomer, met de hittegolven. Januari en februari zijn saai, dat hoort zo, en ook geen zicht op carnaval, lekker rustig. Eens wordt alles weer groen, ooit.

Renesmurf, (URL) - 13-01-’21 21:20
Jan K. alias Afanja

Dat zijn echt prachtige foto’s, dat moeten fascinerende tochten zin geweest. Zo lang de luchten en wandelingen saai zijn, mag je wat mij betreft wel vaker van dit soort indrukwekkende landschappen laten zien.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-01-’21 00:13
John

Ik kan hier gewoon alle foto’s bekijken. Geen probleem. In Edge chromium. Daar zitten een paar mooie tussen. Ik vind het prima weer voor de tijd van het jaar.

John, (URL) - 14-01-’21 10:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.