Normaal?

Ijskoud vabdaag. Vanmiddag voelde het nog kouder dan vanmorgen, maar wel lekker twee rondjes door de polder.

Mijn tand blijft aardig zitten tot nu toe en dat is maar goed ook, ik kreeg nog geen reactie op de mail die ik stuurde naar de reparateur of ik een afspraak kon maken. Alles is dicht al staat er wel dat ze je niet laten zitten. Er staat ook dat je vooral niet zelf moet lijmen, dat las ik pas nadat ik gemaild had. Ik snap het wel maar ik ga toch echt niet dagen of misschien nog wel langer zonder voortand lopen. Anders wacht ik wel tot hij er weer uitvalt dan hoeven ze de boel niet te forceren. Mijn tanden zijn daar welbekend. ze maakten het gebit zelf.

Een gewone maandag weer, voorzover rond deze tijd dagen normaal kunnen zijn. Winkels zijn dicht, er kan alleen eten gekocht worden.

Ziekenhuizen, bedden, cijfers, inentingen, varianten, nog besmettelijker, we raken het coronavirus voorlopig nog niet kwijt ben ik bang. 

Het laatste vel van het eerste blok is gevuld met tulpen.

Eerst de potloden weer netjes op zijn plaats, buraeu schoonmaken en dan het cellofaan van het tweede blok afhalen. Klaar voor de volgende vijftig!

Ria Maandag 28 December 2020 at 6:29 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Renesmurf

Alles komt ook wel weer goed, het duurt soms even.

Renesmurf, (URL) - 28-12-’20 23:40
Jan K. alias Afanja

Die tulpen vind ik dan toch wel weer een hoopvol teken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-12-’20 00:10
John

Oh, ja, dat is echt vervelend, rondlopen met een missende voortand. Hopelijk weten ze het snel in te plannen.
Het was gister zeker fris, nu vanmorgen weer. Maar alles best als er maar geen sneeuw valt. Dat mag in Oostenrijk en zo vallen.
Eten ga ik straks weer even halen. Hopelijk is het niet meer zo druk in de winkels.

John, (URL) - 29-12-’20 08:05
Sjoerd

Nu nog een metertje sneeuw en ik ben ook tevreden… Mooie tulpen.

Sjoerd, (URL) - 29-12-’20 09:37
hanscke

De dagen zijn kort, er zijn door de lock down weinig mogelijkheden om wat te ondernemen, maar toch verveel ik mij geen moment. Ik kom tijd tekort. Vanmiddag ons rondje maar in de regen gedaan. Met paraplu bleven we aardig droog.

hanscke, (URL) - 29-12-’20 19:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.