Nattigheid

Weer een pand uitgetrokken van de gekrompen trui vanmorgen, nu enkel nog het voorpand en ik heb weer een hoop wol. Ik ben toch van plan weer een breiwerkje op te zetten. De trui voor Joop waar ik aan bezig ben is me te fijn van draad en als ik dan iedere keer maar een paar naalden doe wordt het te onregelmatig. dat is niet mooi. Bij uitgetrokken wat dikkere wol zal dat niet opvallen en dan is het toch maar voor mezelf.

Vanmiddag wandelde ik naar Brouwershaven om een stukje vis. Ik was net onderweg toen het begon te druppelem,  ik besloot om toch maar door te lopen, er was zowat geen wind en het viel nog wel mee. Gelukkig zijn sofshell jassen behoorlijk waterdicht, het begon nogal door te regenen. 

Op de terugweg nam de regen wat af en eer ik thuis was was mijn jas alweer bijna droog, ook een groot voordeel van die jassen, ik heb hem nu één keer gewassen en er verder niets waterdichtends mee gedaan.

Al met al was het niet voor niets geweest want de vis smaakte heerlijk!

Ria Donderdag 26 November 2020 at 6:34 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

Sjoerd

Een lekker visje op z’n tijd is nooit weg…

Sjoerd, (URL) - 26-11-’20 20:30
Ellen

Heerlijk die eenden in het water. Corona ? Daar hebben wij nog nooit van gehoord. Gelukkig maar.

Ellen, - 26-11-’20 20:37
Jan K. alias Afanja

Mooi pad daar tussen treurwilg en dijk.
Hier heeft het aan het begin van de middag ook een klein beetje gedruppeld, terwijl ik het herfstblad van de hazelaar bijeen veegde. Het was al;weer droog, voordat ik echt nat kon worden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 26-11-’20 21:21
hanscke

zo mooi die treurwilgen, hoe ouder ze worden, hoe mooiere ik ze vind

hanscke, (URL) - 26-11-’20 22:11
Renesmurf

Ja, af en toe gaat het nu eenmaal zo. Ik at laatst ook weer eens een vis. Het weer is hier momenteel prima te doen.

Renesmurf, (URL) - 26-11-’20 23:17
John

Niets mooiers dan knotwilgen in de Zeeuwse polder. En vis eten we hier ook graag. Hier was het heel de dag droog maar wel erg mistig.

John, (URL) - 27-11-’20 08:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.