Weekend

Gisteravond de trui klaargemaakt waarvan de boord niet lekker zat. Ik heb er een col op gebreid in een rustig tempo en dat is goed bevallen. De borduursels heb ik eraf getornd, dat verveelt snel. Een nachtje in het koude water gezet en nu hangt hij te drogen, ik ben benieuwd. Weer een karwei geklaard.

Het was heerlijk tot een uur of drie. Vanmorgen al een gezellig rondje en vanmiddag net voordat het begon te minderen nog een rondje.

Ik vind het altijd heerlijk als voor mijn gevoel alles gedaan is. Boodschappen genoeg, lege wasmand, huis schoon, klusjes klaar... dan kan ik met een fijn gevoel gaan zitten kleuren, of iets anders leuks verzinnen.

Echt het weekendgevoel! 

'Voor jou is het toch elke dag zondag' zei Sil laatst! Echt niet!

Ria Zaterdag 31 Oktober 2020 at 7:05 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Sjoerd

Hier zijn de zaterdag en de zondag meestal drukke dagen, er wordt gewassen, gepoetst en opgepast op kleindochter. die vandaag blijft logeren. Hier was het vandaag ook lekker, tot vanavond, nu regent het.

Sjoerd, (URL) - 31-10-’20 21:10
Ellen

Dat heb ik nou nooit. Een lege wasmand. Ik heb vanmiddag de boel de boel gelaten en ben heerlijk gaan fietsen door het bos. Dan zag ik mijn vieze ramen tenminste niet maar wel de prachtige kleuren van de herfst.

Ellen, - 31-10-’20 22:09
John

Ja, iemand zei een keer tegen mij, jij hebt elke dag vakantie maar zo werkt het natuurlijk niet. Iedereen heeft z’n klusjes en karweitjes te doen ook al ben je met pensioen of afgekeurd of werkeloos. Een lege wasmand geeft ook een goed gevoel.

John, (URL) - 01-11-’20 08:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.