Even gluren

Deze foto maakte ik een tijdje geleden al, het was donker weer en eigenlijk vond ik hem niet goed genoeg om te plaatsen, maar als je erop klikt wordt hij groot en zie je het beter. Ons oude huis met de loods.

Als ik boodschappen ga doen rijd ik er altijd voorbij, dat is een beetje omweg, maar het is inmiddels gewoonte geworden, ik kijk dan even of er nog veranderingen zijn.

want klaar zijn ze nog lang niet en ik vind het erg leuk om te zien wat ze zoal sjouwen. (het zijn eigenlijk 3 foto's dus ik heb een beetje zitten 'vuulderen')

Vanmorgen deed ik ook weer even boodschappen, het was zo rustig in de winkel maar ik zag niemand zonder mondkapje dus deed ik het ook maar aan/op. En dan kom je de winkel binnen en dan staat er een mandje pepernoten om te snoepen..... ik had gelijk alweer zin om dat ding weer in mijn tas te proppen, zag totaal het nut niet in die ruime winkel maar goed, ik snoepte wat en deed hem weer aan/op.

Bij het weer naar huis rijden stond de nieuwe eigenaar van ons huis achter het hek, ik stopte en stapte eens uit voor een praatje. Ik mocht gelijk komen kijken, zo leuk!

Pas een nieuwe stoep was er gestort, zonde van al die mooie oude stenen natuurlijk, met al die witte mosjes erop en het woekerende heermoes, maar hij was er blij mee. Alles is zwart met witte kozijnen. Ik vind het leuk! Heel anders, zoiets hadden wij nooit kunnen verzinnen.

Alles is eigenlijk nog zoals het was alleen in het zwart en een lagere schutting zoals dat bij ons eerst ook was. Stukje bij beetje pakken ze wat aan zoals ze het zelf willen hebben. De tuin is een bende maar dat komt ook nog goed zei hij. De vijver is weg maar de notenboom staat er nog. 

Tsja, het blijft toch een beetje ons levenswerk ook al liep het anders dan gedacht, het is fijn om te horen dat ze genieten daar en het een fijne plek vinden, net als wij.

Ria Zondag 25 Oktober 2020 at 4:40 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

negen reacties

Ina

Jeetje eeel oares éé :-(

Ina, - 25-10-’20 19:29
ria

hahaha, vind je het niet mooi? Ik wel hoor, je moet het ook in het echt zien, we gaan gauw eens samen kijken ;-)

ria, (URL) - 25-10-’20 19:33
Sjoerd

Och, het is niet meer van jullie, dus die mensen richten het helemaal naar hun smaak in, zoals jij dat destijds ook gedaan hebt.

Sjoerd, (URL) - 25-10-’20 20:41
Irene

Goh dat is wel een complete make-over. In ons oude huis hebben de nieuwe bewoners ook een stuk van de keuken er uitgemept die wij er net 2 jaar in hadden zitten. Ha, maar als het niet meer van jou is dan gaan ze hun gang maar. Jullie hebben nu een nieuw huis naar je zin en wij ook ;-)

Irene, (URL) - 25-10-’20 21:36
ria

@Sjoerd nou inrichten is maar een fractie hè, we hebben het helemaal zelf gebouwd, er was niets daar, landbouwgrond wat we kochten en daar bouwden we de loods als eerste en later het huis helemaal zelf ontworpen en gestapeld… maar ik vind alles prima hoor, wel heel leuk om te zien dat er geleefd wordt! Het zijn bezige mensen zoals wij ook altijd waren.

ria, (URL) - 25-10-’20 21:43
Renesmurf

Ja, en ze doen dingen anders, maar dat is hun keus. Wel fijn dat je er mocht kijken en ze er wat van willen maken ook. Een mondkapje doe ik niet, en daar ben ik niet alleen in. De meeste doen het echter wel. Onzinnig, want de besmettingen schieten omhoog, weer een bewijs dat ze niet werken.

Renesmurf, (URL) - 25-10-’20 22:44
Jan K. alias Afanja

Ja, zo werkt dat, ieder richt zijn of haar plekje naar de eigen zin en smaak in.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-10-’20 23:56
John

Pepernoten om te snoepen waar iedereen dan met z’n handen inzit? En je hebt geen idee of iemand in z’n hand had gehoest en zo..

John, (URL) - 26-10-’20 08:01
ria

Ja daar dacht ik ook aan John, maar iedereen heeft op dat punt net zn handen ontsmet als het goed us ik kon der verleiding g niet weerstaan, zwak natuurlijk, ik weet het, dom ook

ria, (URL) - 26-10-’20 08:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.