In beweging

Vanmorgen eerst een rondje met Paule en dat was het dan wel wat wandelen betreft. Ik had gewoon geen tijd. Een dag is niks.

Het goede moment op het filmpje is eigenlijk al weg, ik keek omhoog en het was alsof de vliegtuigstrepen bewogen en de wolken stilstonden, of misschien is het er nog wel maar is voor mij de betovering voorbij.

Verder was ik weer eens bij de kapster, ze verwijderde mijn dode puntjes, ze waren zo dood dat je ze bijna niet zag liggen, maar mijn haar is weer springlevend!

Daarna nog even naar de PLUS, ik was nu toch in de buurt, het was er rustig, weinig mondkapjes en alle ruimte voor iedereen.

Toen nog even op de thee in de Veerhoek  en mijn wandelzin was eigenlijk over, dat kan nu ook.

Joop was al bang dat ik met de meegebrachte pompoen in de weer was, maar gelukkig het werden pannenkoeken. Mannen en pompoenen is geloof ik niet zo'n goede combinatie.

Ria Donderdag 15 Oktober 2020 at 6:44 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Hoezo weinigg mondkapjes. Hier draagt bijna iedereen een mondkapje…

Sjoerd, (URL) - 15-10-’20 20:59
ria

Zolang het niet verplicht is heb ik de keuze en mijn keuze is om het niet te dragen, ik zie het nut er niet van in. Als het goed is ben je anderhalve meter van elkaar vandaan en dan heeft dat mondkapje geen enkele zin meer, als het al zin heeft. Ik vind het vies, je loopt je eigen uitlaatgassen in te ademen, je bril beslaat en het is benauwend, ik vind het erg onaangenaam.

ria, (URL) - 15-10-’20 21:31
Renesmurf

Hier vandaag ook nog weinig mondkapjes maar de winkeliers zijn bezig de huisregels aan te passen, jammer, want ik hoef dat ook niet.

Renesmurf, (URL) - 15-10-’20 22:01
John

Een dag is zeker zo voorbij. In de winkels in Middelburg kun je echt geen anderhalve meter verwachten. Daar is een mondkapje echt wel prettig alleen bijna niemand draagt er een.

John, (URL) - 16-10-’20 08:20
Jan K. alias Afanja

Je draagt een mondkapje niet alleen voor jezelf, hè, maar ook en vooral voor elkaar.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-10-’20 22:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.