Niets bijzonders

Lekker vroeg op, dat wil je wel als je al een paar uur ligt te draaien en te keren, want daar wordt je rug niet vrolijk van.

Wat ik wel kan melden is dat het met mijn schouders een stuk beter gaat, natuurlijk is het er nog wel, maar ik kan mijn jas weer aan en uitdoen zonder al teveel pijn en mijn rug weer fatsoenlijk afdrogen!

Nu weet ik natuurlijk niet of dat komt doordat ik niet meer brei of door de pillen, maar ik denk dat die toch ook zeker van invloed zijn. Ik heb al een nieuwe voorraad gehaald en als die op is en het heeft nog niet geholpen kan ik net zo goed stoppen zei de winkeljuffrouw. Drie maanden en je moet echt verbetering voelen. Dat ik nu na twee weken al nieuwe voorraad  haalde komt omdat er geadviseerd wordt in het begin wat meer magnesium te slikken, dus dan ook gelijk de rest er maar bij. Er is tenslotte geen betere raad als voorraad zei mijn moeder altijd en toen was er niet eens corona.

Lekker gewandeld en gekleurd en tussendoor gewoon een beetje gescharreld, zoals de dagen gaan tegenwoordig, ik hou dr van, lekker bezig en toch niets bijzonders.

Op mijn wandeling vanmiddag kwam ik de paddenstoelen tegen, ik had ze gisteren al gezien toen ik naar Brouwershaven fietste, maar ja toen zat ik op de fiets.

Vanmiddag op het gemakje naar toe gewandeld, het is herfst.

Ria Dinsdag 13 Oktober 2020 at 6:57 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

drie reacties

Sjoerd

Heerlijk al die paddenstoelenhuisjes…

Sjoerd, (URL) - 13-10-’20 22:10
Renesmurf

Ja, geduld hebben en dan maar hopen dat het straks wat makkelijker gaat. hoop doet leven. Smurfen houden wel van paddestoelen.

Renesmurf, (URL) - 13-10-’20 22:43
John

Je schouders zijn best belangrijk natuurlijk. Een complex gewricht waar van alles mee mis kan gaan.

John, (URL) - 14-10-’20 21:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.