Time flies

Ik wwet niet meer hoe het kwam, meestal, wil ik iets laten zien, of zelf ergens naar kijken, dus ik dook nog maar eens in mijn archief.  

Oh ja, ik zocht eigenlijk iets uit 2001 en wat ik daar over schreef toen om het gevoel van toen nog eens naar boven te halen. Maar nee, mijn blogarchief beslaat nu eenmaal niet mijn hele leven, maar slechts de laatste zeventen jaar en dat was nog niet in 2001.

Wel kwam ik genoeg anders tegen en ik keek weer eens bij 2003 het jaar waarin ik mijn eerste compact camera kocht zogenaamd voor mijn verjaardag. 

Maar ja de foto was weer eens niet te zien en ik keek eens verder dan mijn neus lang was. Er was een mapje, waar veel van die toen gebruikte foto's staan, dus ik begon maar eens en als je eenmaal bezig bent gaat het steeds makkelijker. 

Juli 2003 is weer compleet met foto's, maar verder ziet het er nog niet erg netjes uit en ik krijg dat denk ik ook niet meer voor elkaar omdat het niet ooit in Pivot gepost is maar in Blogger en van daaruit weer gekopieerd naar hier.

Maar goed 1 maand is compleet, ik was een paar uurtjes bezig alles bij elkaar genomen een uur of drie, maar met het tempo op het laatst moet een maand in twee uur kunnen, dat is 24 uur per blogjaar, keer 17=400, gedeeld door 3 (per dag) het zou dus in 133.333 dagen moeten kunnen lukken. (zal wel niet kloppen want de laatste jaren zijn wel goed natuurlijk)

Dat gaat dus niet lukken, maar ik ga het wel proberen te doen en trek daar gewoon een jaar voor uit eens kijken hoever ik kom, tot volgend jaar om deze tijd. Ik vind het toch de moeite waard.

Oude exen, vrienden, toestanden, ik haal absoluut geen dingen weg, want ook die hoorden er toen bij.

Het was regenachtig vandaag, dan zijn zulke klusjes ook leuk natuurlijk, al moet je het ook niet te lang achter elkaar doen heb ik gemerkt want dan ga je fouten maken.

Lekker gewandeld vanmiddag, de pruimen waren op dat kwam goed uit want ik had ook geen gepast geld.

En zo is er alweer een dag voorbij, we aten zuurkool vanavond, met spekjes, dat moest ook weer eens op en is met dit weer best te pruimen.

Ria Zaterdag 25 Juli 2020 at 7:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

twee reacties

Sjoerd

Ach, een beetje puzzelen met dit weer is leuk toch…

Sjoerd, (URL) - 26-07-’20 09:11
Margo

Wie is dat ventje met de afstandsbediening? Zo’n jurk, met andere kleuren had ik ook.

Margo, - 31-07-’20 12:49
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.