Best dom

Zo ziet zo'n lap vlas er dan vanuit de verte uit, met Brouwershaven, dat toch gauw drie kilometer verderop ligt, op de achtergrond. Het ziet er prachtig uit zo 's morgens.

IK heb lekker gekleurd vandaag en vanmiddag ben ik even naar de kapper geweest, er is een stukje af, dooie puntjes weg, beetje dikker vanonder, was even gezellig. Gelijk nog even naar de PLUS en dat was het.

Het was hier totaal niet warm, er stond een fijn windje en ik verlang eigenlijk wel naar een buitje, wie niet.

Eerst hadden we alleen corona, nu hebben we daar Femke bij, zo noem ik het maar voor het gemak en omdat iedereen het zo leuk vond doen ze het vanavond nog eens luchtigjes over heb ik begrepen, ze krijgen daarvoor een groter plein aangewezen.

Ik snap er echt helemaal niets meer van, maar de nieuwsrubrieken, praatprogramma's en zo meer hebben er weer een item bij hoor, daar kunnen we nog wel even op voortborduren.

Racisme is niet van vandaag of gisteren, je ongenoegen uiten over iets kan zeker in deze dagen anders dan nu gebeurt, ik vind het vooral nogal dom.

Ria Dinsdag 02 Juni 2020 at 6:08 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Protesteren daarvoor is prima, maar de manier waarop vind ik ook dom…

Sjoerd, (URL) - 02-06-’20 21:54
Jan K. alias Afanja

Ik denk dat het iedereen eigenlijk wat is overkomen gisteren. De manier waarop de discussie zich nu toespeelt rond burgemeester Halsema vind ik niet terecht. We zullen ons met z’n allen nog bewuster moeten worden van het blijven gevaar van corona. De andere burgemeesters hebben nu in elk geval kunnen zien hoe het niet moet en daarmee hun voordeel doen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-06-’20 22:47
John

Ik vond het heerlijk gister, de temperatuur was precies goed. Ik ben opgegroeid met racisme, mijn vader haatte alles wat anders was, en ik heb er denk ik daarom zo’n hekel aan. We zijn allemaal gelijk. Hoe die agenten in de VS te keer gaan is ook echt niet normaal.
Wat ik raar vind van Femke is dat ze de ene dag een kleine demonstratie hardhandig laat eindigen, en deze laatste toestaat.

John, (URL) - 03-06-’20 08:27
irene

Ik dacht even dat daar opeens een riviertje stroomde, met al dat blauw:-)

irene, (URL) - 03-06-’20 09:54
hanscke

Of het dom was moet nog blijken. Misschien is er toch meer mogelijk dan ons voorgeschoteld wordt. Maar als blijkt dat dit geen gevolgen heeft, wordt er gezegd, dan hebben we geluk gehad. Ondanks de grote daling van de besmettingen blijft men maar vast houden aan een scenario die bedacht is zonder na te denken , hoe gaan we verder en welke risico’s zijn er daadwerkelijk nog en hoe kunnen we dat remmen als dat nodig is. Het is nu zo zwart wit allemaal. In onze provincie is er de laatste tien dagen geen enkele ziekenhuisopname meer geweest.

hanscke, (URL) - 03-06-’20 14:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.