Missie volbracht

Aan alles komt een eind zo ook aan het verhaal van Rabin en Rita. In het begin heb ik heus weleens gedacht 'waar beginnen we weer aan', maar gelukkig hebben we ook dat weer tot een goed eind weten te brengen.

Het was ook een reden om mijn weblog door te zetten, ik was toen pas begonnen. Joop zegt 2002, maar volgens mij was het 2003. Ik vond het een prima plan om het daarop te vermelden, zo donateurs erbij te krijgen en af en toe verslag te doen hoe het Rabin verging en later kwam daar zijn zusje bij.  

Het was ook een reden om niet te stoppen want ik voelde me toch verplicht tegenover de donateurs.

 Dat is nu gelukt. Het laatste schooljaar voor Rita is betaald en als dit jaar voorbij is studeert ze verder op kosten van de staat.

Ook probeerde ik mijn tekeningen te slijten aan wie ze hebben wou en ook dat geld ging naar hun, zo ook geld wat we kregen voor verblijf in de blokhut van sommigen. Zo sprokkelden we het e.e.a. bij elkaar.

Joop stuurde een mail naar de diverse donateurs, maar dat zijn ze niet allemaal, er zijn adressen kwijt geraakt, mensen uit het zicht verdwenen, we proberen iedereen te bereiken en te bedanken, ook al was het een eenmalig iets, alles was welkom.

Beste donateurs 

Ik heb vandaag de laatste donatie overgemaakt voor het schoolgeld en bijkomende kosten voor Rita, totaal € 1.200,--

Dit was de laatste keer. Rita gaat in juni beginnen aan haar laatste schooljaar met specialisatie wetenschap. Wat zij daarna gaat doen weet ik nog niet. Als ik het weet laat ik het horen.

Ik heb de laatste 18 jaar samen met jullie gezorgd dat Rabin en Rita een goede opleiding hebben kunnen volgen en daar zijn we niet in teleur gesteld. Ze hebben beiden hun uiterste best gedaan om een goed resultaat te halen. Rabin in intussen afgestudeerd aan de universiteit in Kathmandu en de resultaten van Rita zijn zeker zo goed en misschien nog wel beter.

Ik dank jullie allemaal ook namens Rabin en Rita voor jullie donaties groot en klein. Het is mijn voornemen om volgend jaar nog een bezoek aan hen te brengen.

De bankrekeningnummers voor dit doel worden nu opgeheven.

Als je hen wilt volgen of gewoon kijken hoe ze het doen op facebook. Voor Rabin kijk naar Rabin Paudel, woont in Kathmandu en komt uit Pokhara, Gebr. datum 14-04-1997

Voor Rita kijk naar Rita Poudel,  woont in Pokhara en komt uit Kusma en is van 25-02-2002. ( let op ze hebben beiden een klein verschil is de achternaam.

Humraj, de vader van de kinderen stuurde Joop vanmorgen een bedankje via messenger.

Namaste Joop! We are very grateful for your kind help since 18 years.

Although I am their father by birth, but by giving them proper education and guidelines, you became their second father.The progress they have done upto now, it's credit directly goes to you.They will certainly remember you when they will attain their goals because you are the one due to which their dreams became true. Now our all family is together and all are very happy. I wish that you are also happy there. Hope to meet you soon. Stay safe.

Natuurlijk volgen we hun gewoon in hun verdere leven. Volgend jaar als alles meezit weer een bezoekje van Joop daar.

Ria Donderdag 21 Mei 2020 at 2:37 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

negen reacties

Irene

Wat schattig die foto’,s wat zijn ze daar nog klein. Dit is een hele goede actie geweest van jullie. Fijne mensen, veel succes Rabin en Rita, de start was goed.

Irene, (URL) - 21-05-’20 20:57
mack

Respect. Jullie hebben een steen verlegd in de rivier.

mack, - 21-05-’20 21:02
Ellen

Wat mooi dat jullie dit hebben gedaan. Mogen jullie trots op zijn. Ik zie als resultaat 2 hele mooie dankbare gelukkige mensen. Eigenlijk 3, ook hun vader.

Ellen, - 21-05-’20 21:52
John

Ik heb ook een keer iets bijgedragen en ben blij dat ze zo goed geholpen zijn door iedereen die geholpen heeft. Het mail adres dat Joop van me heeft doet het niet meer, maar zo is het ook prima :)

John, (URL) - 22-05-’20 08:36
Sjoerd

Heerlijk gevoel toch na al die jaren. Ik vind het super van jullie.

Sjoerd, (URL) - 22-05-’20 08:45
Jan K. alias Afanja

Knap dat jullie dat zo lang hebben volgehouden. Respect daarvoor!
Ik voel me bijna schuldig dat ik nooit wat heb bijgedragen. Maar ach, ieder maakt in dat opzicht zijn eigen keuzes.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 22-05-’20 15:37
ria

Zo is het maar net Jan en we hebben het volbracht!

ria, (URL) - 22-05-’20 20:04
Margo

Zo fijn om te zien dat jullie moeite en de bijdragen voor Rabin en Rita het verschil uitmaakten. Dat ze hun best hebben gedaan. Leuke foto’s. Heb je nog een recente an de twee samen?

Margo, - 23-05-’20 15:57
ria

Nee, maar op hun facebook pagina’s staan wel recente foto’s alhoewel van Rita niet zoveel geloof ik.

ria, (URL) - 23-05-’20 16:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.