Walk on

Ik ben zo blij dat ik het lopen er gelijk heb ingehouden, zeker nu met dat heerlijke weer. Ik kan me voorstellen dat ik met storm en hoosbuien zeg 'ik blijf lekker binnen', maar nu even niet.

Vanmiddag weer even langs de meerkoetjes, er waren nu drie ukjes. Het is lastig om foto's te maken want ze worden natuurlijk onrustig als er iemand rondloopt en ik wil ze ook niet lang verstoren. 

Daarna verder door de polder naar de Goudmijnweg, daar waren we al eens eerder met Didi, het is een stukje wandelroute waar eigenlijk geen honden mogen, maar ja dat deden we toen toch en nu deed ik het alleen.

Even langs Zuidbos voor wat fruit en het laatste stuk van de wandeling gezellig gezelschap van het baasje van Guus, die ook een dagje ouder wordt, zodat het baasje ook af en toe maar op de fiets stapt.

Zo gaat het toch met honden, er komt een moment dat ze ook oud worden en geen zin meer in lange wandelingen hebben, zodat je zelf eigenlijk ook een beetje inkakt. 

Elf kilometer vandaag, heerlijk!

Vanavond weer pizza van de Smisse, zoals steeds deze corona weken, lekker en makkelijk!

Ria Vrijdag 08 Mei 2020 at 7:04 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

drie reacties

John

Ja, met een hond moet je er ongeacht het weer vaak toch uit. Nu valt het over het algemeen met het slechte weer wel mee. Ik loop vaker zonder dan met regen bijvoorbeeld.

John, (URL) - 09-05-’20 08:30
Sjoerd

Het weer kan bijna niet beter, heerlijk toch om er dan op uit te trekken…

Sjoerd, (URL) - 09-05-’20 09:15
Jan K. alias Afanja

Mooie wandeling weer, al zou ik dat laatste pad voor mezelf toch echt wat te lang en te recht vinden. Er lijkt geen eind aan te komen …
Volgende week kan er weer een dikke trui of een jas aan bij de buitenactiviteiten.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 09-05-’20 11:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.