Uit de slagen

Vest is klaar. Eindelijk! Mouwen zijn goed gelukkig, dat is altijd even spannend. Nu ben ik voorlopig weer even uitgebreid, de trui van Joop moet nog maar even wachten tot augustus of zo wanneer de breikriebel weer begint.

Het is zo langzamerhand weer gortdroog buiten, de buiten planten beginnen ook al te roepen, ik hoop op een paar buitjes de komende dagen.

Het was druk in de polder, veel mensen (wel een stuk of zes) deden een rondje in de frisse wind, iedereen blijft netjes aan zijn kant van de weg en ik zag zelfs iemand die zijn hoofd van me af keerde. Ik kreeg het idee dat dat toch was omdat dan mijn virussen niet in haar gezicht konden waaien. Ik zorg altijd dat ik zoveel mogelijk uit de luchtstroom loop.

Zo doen we allemaal ons best om uit de slagen te blijven. 

Sil wilde a.s maandag komen, 'jij komt helemaal niet' was mijn antwoord, dat was wel een beetje bot misschien, maar wel mijn eerste gedachte. Ik hoef geen bezoek, zelfs niet van mijn kinderen nu.

Ria Zaterdag 28 Maart 2020 at 3:55 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

hanscke

Mooi vest hoor, goede kleur, staat je goed.
Het is inderdaad erg droog aan het worden. Omdat vorig jaar het bos achter ons gekapt is hebben we zelf twee nieuwe bomen geplant, maar we moeten er goed om denken om ze water tegeven. Wanneer het eenmaal geregend heeft is het niet meer nodig.
Ook ik kom tijd te kort. Ben druk bezig met van alles en nog wat. Ik begin zo langzamerhand wel de kletspraatjes ofwel social talk hier en daar te missen,

hanscke, (URL) - 28-03-’20 21:24
Jan K. alias Afanja

Het moet gezegd, het is een mooi vest geworden.
Heel wijs om geen bezoek te ontvangen. We kunnen maar beter nog even extra voorzichtig zijn en wat afstand te houden. Hopelijk komt er daarna snel weer een tijd waarin onze naasten en geliefde kunnen knuffelen en op straat weer handen mogen schudden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-03-’20 21:33
John

Ja, al die regen een poos terug en alles droogt alweer uit. Die oostenwind heeft ook niet echt geholpen. Hier ook geen bezoek, ik moet alleen wel mijn zoon helpen donderdag.

John, (URL) - 29-03-’20 08:45
Sjoerd

Het is een mooi vest geworden. Ook hier geen bezoek. Zelfs niet van mijn kleindochter, en dat mis ik echt wel.

Sjoerd, (URL) - 29-03-’20 09:01
irene

Prachtig vest Ria, knap werk.

irene, (URL) - 29-03-’20 11:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.