Purple

Vanmiddag gelijk maar naar de Pearl, Specksavers doet na de laatste blunder niet meer mee. Ik had nog een tegoedbon van 150 euro die Joop kreeg bij zijn bril. Hij nam een gewone en een zonnebril, twee voor de prijs van één en kreeg nog een weggeefbon. Er wordt wat afgescharreld in de brillenwereld met prijzen, acties en paketten. 

Ik nam het goudpakket en vroeg aan Joop welk pakket hij had genomen, hij wist niet van een pakket af, dat vind ik dan weer raar en ik zie nu op de site dat mijn prijs niet overeenkomt met wat daar staat, er zal natuurlijk wel een uitleg zijn en al met al zijn de brillen lang niet meer zo duur als in het verleden natuurlijk. 

Paars is het weer geworden! Ik heb al meerdere paarse gehad, dus dat zit wel goed. Varifocaal weer, een computerbril raadde hij af in mijn geval na uitleg van wat ik zoal deed de hele dag. Spannend weer. Even geduld nog.

Lekker gewandeld, twee fijne rondjes. We keken nog even op de Veerhoek waar deze prachtige bos schoenlappers staat te bloeien.

Ook was ik nog zoet met mijn foto opdracht, humoristische portretten, dat wordt lachen komende woensdag! Ik heb er al twee van de vier.

Ria Vrijdag 28 Februari 2020 at 6:24 pm | | Standaard

twee reacties

Sjoerd

Je bent druk bezig geweest lees ik hier. Dan vliegt zo’n dag voorbij. Ik moet ook weer eens gaan kijken voor een nieuwe bril.

Sjoerd, (URL) - 28-02-’20 22:49
Jan K. alias Afanja

Als ik ergens een hekel aan heb, dan is het wel aan de reclame van leveranciers van brillen en gehoorapparaten.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-02-’20 14:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.