Heel erg

Het begin is er weer wat de bloemen betreft, al is het nog wel speurwerk. 

'Ik herkende je haast niet' zei iemand van de week tegen me, dat was net op het hoogtepunt van mijn verkoudheid, dus ik zei 'nee ik zie er ook niet uit... verkouden', 'nee dat is het niet' zei zij weer, je bent erg grijs geworden!".... met andere woorden, 'wat ben je òud geworden!' 

Ten eerste ben ik helemaal niet grijs maar blond, met heel heel af en toe wat grijs bij de slapen en verder was ik heel heel heeel erg verkouden, ik zag er ècht niet uit, dikke neus, dikke kop, opgezwollen ogen, echt dat je dènkt, 'tsjonge wat ziet dat mens eruit, die is vast heeel heeel heeeel erg verkouden!' Pfff..

Ria Vrijdag 24 Januari 2020 at 6:37 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Haha, het is maar van welke kant je bekijkt…

Sjoerd, (URL) - 24-01-’20 22:28
Renesmurf

Wat een nare belediging ook, zoiets zeg je toch niet!

Renesmurf, (URL) - 24-01-’20 23:20
John

Ja nou, misschien had ze een vette bril op? Of toe aan een bril?

John, (URL) - 25-01-’20 08:50
Jan K. alias Afanja

Het is bizar hoe snel alles in de natuur tot ontwikkeling komt.
Het verhaal over jouw gedaanteverandering en je reactie daarop vind ik daarentegen tamelijk hilarisch. Je zult maar met zo’n boodschap het weekend in moeten … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-01-’20 11:34
Eugenie

Lieve Ria, gecondoleerd met het verlies van Didi. Wat een gemis en lopen zonder hond is niks aan. Maar goed dat je het toch doet hoor. Ik deed precies hetzelfde als jij toen Skye van ons was overleden. Ik bleef lopen en riep hem af en toe alsof hij er nog was. Maar ook dat slijt. De mooie herinneringen blijven. Ik wens Joop en jou heel veel sterkte en wens jullie verder alle gezondheid toe. En als je een keer een leenhond wil dan kom je onze Duke maar halen, hij kan heel goed los lopen en kilometrs maken;)

Eugenie, - 14-04-’20 19:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.